Παναθηναϊκός: Ο Φώτης και οι απαιτήσεις από Βέρμπιτς-Μπερνάρ

Παναθηναϊκός: Κάτι ανάλογο με Παλάσιος-Αϊτόρ

Ο Φώτης Ιωαννίδης είναι ψηλός, προσθέτει κυβικά στο βασικό σχήμα, (πράγμα χρήσιμο σε μια ομάδα που παίζει με Μπερνάρ, Τσέριν που δεν είναι θηρία) κι επιπλέον καίει…κηροζίνη: επιταχύνει, βγάζει συνεργασίες στο επιθετικό transition, δεν δυσκολεύεται στη μεταφορά της μπάλας, ούτε στο μοίρασμά της, γιατί έχει καλά πόδια.

Φυσικά επειδή είναι φορ επιβάλλεται να βελτιώσει τα τελειώματά του. Στη διάρκεια της σεζόν θα αποδειχτεί χρήσιμος (ήδη χάρη σε αυτόν έχεις πάρει 7 πόντους) καθώς οι προπονητές (ίσως πιο πολύ από τις ομάδες) χρειάζονται παίκτες σταθερής προσφοράς, ειδικά από όσους έρχονται από τον πάγκο.

Ο Παναθηναϊκός έχει να δείξει ακόμα πολλά. Οι νεοφερμένοι ακόμα δεν έχουν αποδώσει όσα περιμέναμε.

Ο φορμαρισμένος Ιωαννίδης αλλάζει την επίθεσή του – την κάνει πιο επικίνδυνη. Το τριφύλλι έχει μεθοδολογία, καλό προπονητή, στρατηγική αλλά είναι και μια ομάδα μονάδων από αυτές που αρέσουν στους Έλληνες οπαδούς.

Μπορεί να μην έχει πάρει το κλαμπ πολλές εκτυφλωτικές βραδιές από τους σολίστες όμως κατά καιρούς εμείς είδαμε ατομικά στοιχεία που μπορεί να βοηθήσουν το τριφύλλι να τρέξει σωστά στο δρόμο της μεγάλης διάκρισης.

Άμα φωτίζει το μονοπάτι ο Ιωαννίδης έχουμε μεγαλύτερες απαιτήσεις από Μπερνάρ και Βέρμπιτς που έχουν περισσότερες εμπειρίες.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News