Παναθηναϊκός: Ο Φερέλ και τα σίγουρα χαρτιά

Παναθηναϊκός - Φέρελ: Το κασέ «αγκάθι» του παίκτη που θέλει ο Πρίφτης

Έχει προσόντα ο Γιόγκι Φερέλ αλλά τον συνοδεύουν κι ένα σωρό ερωτηματικά. Ουδείς ξέρει αν θα προσαρμοστεί στην Ευρώπη, αν θα τον στηρίξει το κλαμπ, αν βρει χημεία με τους νέους του συμπαίκτες.

Αν έμεναν στην ομάδα Χεζόνια και Μήτογλου τα πράγματα θα ήταν ευκολότερα, τώρα τα σίγουρα χαρτιά είναι ο Παπαγιάννης και ο Παπαπέτρου που ξέρουν το κλαμπ και την Ευρωλίγκα άριστα, μα είναι δύσκολο να βγάλουν όλη τη σεζόν στα κόκκινα – πέρυσι ο Παναθηναϊκός πλήρωνε πάντα τη δική τους κόπωση και την άσχημη βραδιά.

Το στοίχημα του κόουτς Πρίφτη που τώρα ξεκινά τον κύκλο του, είναι να παρουσιάσει μια ομάδα που να μην τα περιμένει όλα από αυτούς τους δυο αλλά να στηριχθεί περισσότερο στους ξένους που ήρθαν, φυσικά και σε κάποιους παλιότερους που πρέπει φέτος να πάρουν πιο πολλές επιθετικές πρωτοβουλίες – ο κάπτεν, ο Σαντ Ρος και ο ψηλός καλούνται να κάνουν περισσότερα.

Ο νταμπλούχος θέλει να αλλάξει και τρόπο παιχνιδιού, θα δυσκολευτεί στην αρχή, θα πρέπει να υποστηριχτεί πολύ από το μπασκετικό κοινό του, θα πρέπει να χει χρόνο να βρει τη νέα του ταυτότητα και κυρίως να μην ξεχάσει πως όλα κρίνονται την άνοιξη και πως έχει μπροστά του μήνες ολόκληρους για να βελτιωθεί, να αλλάξει και να μάθει πολλά που πέρυσι αγνοούσε.

Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται να δουλέψει πολύ και να μην απογοητευτεί στις ήττες, τόσο απλά είναι τα πράγματα…

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News