Παναθηναϊκός: Ο Έρακ στο πλευρό του Γιοβάνοβιτς

Παναθηναϊκός: Ο Έρακ στο πλευρό του Γιοβάνοβιτς

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα είναι ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, καθώς επήλθε οριστική συμφωνία ανάμεσα στον Σέρβο τεχνικό και τους «πράσινους» και τη Δευτέρα (24/05) αναμένεται να υπογράψει το νέο συμβόλαιό του με το «τριφύλλι».

Αργά το βράδυ της Κυριακής (23/05) οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια σε όλα, με τον Αλαφούζο να του παρέχει όλες τις εγγυήσεις που ζητήθηκαν, όσον αφορά τις επιλογές που θα κάνει ο Σέρβος τεχνικός το προσεχές καλοκαίρι, με βάση τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά που επιθυμεί.

Ο Σέρβος τεχνικός θα έχει, όπως φαίνεται, στο πλευρό του τον επίσης άλλοτε παίκτη του Ηρακλή, Πρέντραγκ Έρακ, ενώ ακόμη δεν είναι σαφές πως θα επανδρωθεί το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο.

Ο σχεδιασμός για την ομάδα και η εφαρμογή του θα αρχίσουν άμεσα και ο Γιοβάνοβιτς θα έχει στη διάθεσή του σχεδόν έναν μήνα μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας, η οποία έχει αρχικά οριστεί για το τρίτο δεκαήμερο του Ιουνίου.

Photo Credits: © 2021 Philippos Christou/Associated Press

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News