Παναθηναϊκός: Ο εκλεκτός για αντι-Βέλεθ

Παναθηναϊκός: Ο εκλεκτός για αντι-Βέλεθ

Ο Παναθηναϊκός κινείται εκτός απ’ την ενίσχυση του άξονα της μεσαίας γραμμής και για την απόκτηση του αριστεροπόδαρου κεντρικού αμυντικού, ο οποίος θα καλύψει το κενό του Φραν Βέλεθ, που θα συνεχίσει την καριέρα του στην αραβική Αλ Φατέχ.

Στη λίστα των «πράσινων» με τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει απ’ την αγορά έχει κερδίσει… πόντους τα τελευταία 24ωρα ο Ισπανός Ιγκνάσι Μικέλ, ο οποίος ανήκει στην Χετάφε.

Ο 29χρονος στόπερ ξεκίνησε την καριέρα του απ’ τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, προτού μετακινηθεί στην Κορνέλια το 2004 κι από εκεί στην Άρσεναλ το 2008. Στα τρία χρόνια που έμεινε στην ομάδα του Λονδίνου (με έναν ενδιάμεσο δανεισμό στη Λέστερ) έπαιξε 14 ματς κι ακολούθως έφυγε για την πατρίδα του.

Ακολούθησαν κατά σειρά οι Πονφεραντίνα και η Λούγκο, ενώ το 2018 επανήλθε σε πιο υψηλό επίπεδο παίρνοντας μεταγραφή για τη Μάλαγα. Ακολούθησε η αγορά του απ’ τη Χετάφε το 2018 αντί 5 εκατ. ευρώ.

Στη συνέχεια δόθηκε δανεικός σε Τζιρόνα, Λεγανιές και Ουέσκα, μετρώντας 35 συμμετοχές και 4 γκολ με την τελευταία στο περσινό πρωτάθλημα της LaLiga2.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει προκρίνει την περίπτωσή του απ’ τα ονόματα των τεσσάρων τελικών στόχων του «τριφυλλιού» (Μάγκνουσον και Φεντάλ οι δύο απ’ τους άλλους τρεις) και πλέον το όνομά του «παίζει» πολύ δυνατά για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα διαπραγματεύσεις με την πλευρά του Μικέλ για να προχωρήσει τη μεταγραφή του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News