Παναθηναϊκός: Ο διπλός ρόλος του Γιοβάνοβιτς σε πάγκο και αποδυτήρια!

Ενεργοποιήστε τα αποθέματα της υπομονής σας

Καλός κόουτς, καλύτερος εμψυχωτής…

Θα χρειαστούμε κι άλλα δείγματα δουλειάς για να πειστούμε, μα η απόδοση κάποιων παικτών στο ντέρμπι του Φαλήρου μας έδωσε την εντύπωση ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς εκτός από καλός στη δουλειά του είναι και μετρ στην ψυχολογία.

Το έλεγαν όλοι όταν ήταν στην Κύπρο και έκανε θαύματα με τον ΑΠΟΕΛ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Τότε που ο τύπος μεσουρανούσε και το όνομά του κυκλοφορούσε παντού στο νησί της Αφροδίτης: λεγόταν πως ήταν ένας σπουδαίος τεχνικός που όμως δεν έφερνε στο ποδόσφαιρο τίποτα καινούργιο.

Το νο1 χαρακτηριστικό του, έλεγαν οι Κύπριοι, ήταν πως είχε καταφέρει να φτιάξει σύνολα με παίκτες που έπαιζαν για αυτόν: υπήρξε (μάλλον είναι ακόμα) ένας καταπληκτικός εμψυχωτής που κατά καιρούς έκανε ποδοσφαιριστές να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και να δώσουν τα πάντα για το καλό της ομάδας παίζοντας ακόμα και σε θέσεις που δεν τους ταίριαζαν – η χρησιμοποίηση των Σάρλια, Πούγγουρα, Μπρινιόλι, Σάντσες στον Πειραιά είναι μια πρώτη υπέροχη απόδειξη για την ικανότητα του κόουτς να ζητά τα αδιανόητα.

Πριν τη σέντρα όλοι φοβόντουσαν την απόδοση αυτών των παικτών και στο σφύριγμα της λήξης τα συνολικά τους λάθη ήταν απειροελάχιστα.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News