Παναθηναϊκός: Ο χρόνος που θα χρειαστεί και η μεταγραφή στο «4»

Παναθηναϊκός: Θέλει Μήτογλου... πίσω του!

Στόχος του Ντέγιαν Ράντονιτς και των συνεργατών του είναι να ανεβαίνει ο βαθμός ετοιμότητας όσο πλησιάζουν τα κρίσιμα παιχνίδια.

Στο 100% η ομάδα δεν είναι ούτε τώρα κι ας έχουν περάσει μήνες από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της. Θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος ο Εξάστερος.

Μην ξεχνάμε πως ακόμα και στη διάρκεια της προετοιμασίας απουσίαζαν τα 2/5 της βασικής πεντάδας, των παικτών που θα είχαν τον πιο κομβικό ρόλο (Γκριγκόνις και Παπαγιάννης).

Συν το γεγονός εκκρεμεί ακόμα η απόκτηση ενός ακόμα παίκτη στο «τέσσερα». Ακόμη και όταν ολοκληρωθεί το ρόστερ με την τελευταία μεταγραφική κίνηση, ο σύλλογος θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο να μονταριστεί, να μοιράσει ρόλους, να βρει χημεία, συνεργασίες, να μπορέσει να λειτουργήσει ως σύνολο.

Αυτή τη στιγμή δεν είναι δυνατόν να κριθεί υπερβολικά αυστηρά ο Παναθηναϊκός, αυτό που μπορεί ωστόσο να γίνει είναι αξιολόγηση πεπραγμένων όσον αφορά το ατομικό κομμάτι των παικτών.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News