Παναθηναϊκός: Ο χρήσιμος Γιοβάνοβιτς και η «ματιά» σε Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός: Ο χρήσιμος Γιοβάνοβιτς και η «ματιά» σε Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός: Υπάρχει καλό feeling στον οργανισμό για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, δεν είναι τυχαίο ότι μέσα σε μερικούς μήνες ακούει το σύνθημα που αφιερωνόταν για χρόνια στον “αυτοκράτορα” Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

Το αν μπορέσει να μείνει χρόνια στο σύλλογο και να αποδειχθεί τόσο επιδραστικός όσο ο Σέρβος master είναι κάτι που θα φανεί σε πορεία ετών. Όμως το μόνο σίγουρο είναι πως δεν γίνεται να τον προσπεράσεις αδιάφορα τον κόουτς.

Κάνει πάρα πολλά κι επιτυχημένα μάλιστα. Ας του αναγνωρίσουμε πρώτα από όλα ότι είναι εξαιρετικά ψύχραιμος και μεθοδικός.

Η ψυχραιμία του λειτουργεί σαν σφουγγάρι: εδώ και μήνες συζητάμε μόνο για αυτόν και σχεδόν καθόλου για την απόδοση κάποιων παικτών που μπορεί να έχουν υστερήσει.

Απορροφώντας τους κραδασμούς ο προπονητής δημιουργεί κλίμα: η εντός κι εκτός ομάδας γκρίνια δεν αγγίζει κανένα άλλο – δείτε τι γινόταν παλιότερα μετά από ήττες και πέρσι ο Γιοβάνοβιτς βίωσε πολλές χωρίς ποτέ να αφήσει την αμφισβήτηση να “μπει” στο μυαλό των παικτών του.

Ο Ιβάν είναι χρήσιμος γιατί υπάρχει και γιατί κάνει ό,τι κάνει. Ρίξτε μια ματιά τι γίνεται αυτή τη στιγμή στους λιμανίσιους και στον ΠΑΟΚ και θα καταλάβετε την διαφορά.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News