Παναθηναϊκός: Ο Χεζόνια, ο καπάτσος μάνατζερ και η «προδοσία»

Η πρώτη ανάρτηση του Χεζόνια για την Ούνιξ προκάλεσε... αντιδράσεις! (pic)

Μέρες θέλαμε να γράψουμε για τη συνέντευξη που έδωσε ο Μάριο Χεζόνια όπου αναφερόταν στο διαζύγιό του με τον νταμπλούχο, αφήνοντας μπηχτές για την αντιμετώπιση που είχε από το τριφύλλι.

Ο Κροάτης όσο κι αν έκανε πάντα φιλοπαναθηναϊκές δηλώσεις, όσο κι αν καλλιεργούσε το προφίλ του φανατικού οπαδού, δεν ήρθε στην Ελλάδα για να χτίσει καριέρα, ούτε βοηθήθηκε από την ελληνική ομάδα για να την σώσει. Τον Παναθηναϊκό και αυτός και ο μάνατζέρ του εκ του αποτελέσματος προκύπτει πως τον χρησιμοποίησαν σαν σκαλί.

Ο Μάριο είναι πάνω από όλα πρότζεκτ ενός μάνατζερ: η απόδειξη ότι ένας καλός ατζέντης μπορεί να βοηθήσει ένα προικισμένο παιδί να μαζέψει με δουλειά και υπομονή πολλά λεφτά.

Διαβάζαμε μετά το όχι του αθλητή στον Παναθηναϊκό ότι ο εκπρόσωπός του ήταν εκείνος που κίνησε τα νήματα κι έφερε τις δύο πλευρές μακριά.

Μάνατζερ τον βοήθησαν να πάει στις ΗΠΑ για να ξεχωρίσει, τον έφεραν στον Παναθηναϊκό για να διακριθεί, τον έστειλαν στο Καζάν για να κάνει τη διαφορά βρίσκοντάς του πολύ καλά συμβόλαια.

Σε αυτή τη διαδρομή ο ατζέντης έβαζε πάντα μπροστά το συμφέρον του παίκτη και ο Χεζόνια ήταν ένας καλός στρατιώτης: άκουγε τον μάνατζέρ του και κοίταζε την αφεντιά του προσηλωμένος στο μεγάλο σκοπό που ήταν η καριέρα του, την οποία χτίζει μεθοδικά.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News