Παναθηναϊκός: Ο άτυχος Πούχατς

Παναθηναϊκός: Τάσεις... παραμονής ο Πούχατς

Στις 3 Ιανουαρίου (Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός 0-1), λίγο έλειψε να γράψει ιστορία ο Τιμότεους Πούχατς αφού μπήκε αλλαγή στο 81 και στο 82 με σουτάρα έκανε το 0-2, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ του Φώτη Ιωαννίδη στην αρχή της φάσης.

Στις 26 Ιανουαρίου στο ματς κυπέλλου με το ΠΑΟΚ ήταν εξαιρετικός στο πρώτο ημίωρο του ματς.

Με την Λαμία είχε ένα εξαιρετικό φάουλ στο δοκάρι, κάποια καλά σουτ, δυναμικά τρεξίματα και μαζί με τον Γιώργο Βαγιαννίδη συνέθεσαν ένα δίδυμο που τουλάχιστον πρόσφερε ενέργεια η οποία έλειπε από το δίδυμο Κώτσιρα-Χουάνκαρ.




Πρέπει να νιώθουν οι τελευταίοι ανταγωνισμό για τη θέση τους γιατί μέχρι πριν λίγους μήνες έπαιζαν μόνοι τους, ξέροντας ότι δεν απειλούνται από ανταγωνιστή.

Οι Πολωνοί έχουν παράδοση στο τριφύλλι (σαν τους Αργεντινούς), με τον Πούχατς να παίζει ως τώρα πολύ τίμια τη θέση του αριστερού μπακ, βγάζοντας δυναμισμό και μεγάλο πείσμα, παρότι ξέρει ότι είναι δανεικός και δεν υπάρχει οψιόν αγοράς του από τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι που λήγει η υποσχετική του.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News