Παναθηναϊκός: Ο αριθμός που... έφερε την ήττα από τη Ρεάλ!

Παναθηναϊκός: Ο αριθμός που... έφερε την ήττα από τη Ρεάλ!

Ξέμεινε από… δυνάμεις μετά την προσπάθεια στη Βιτόρια ο Παναθηναϊκός, χάνοντας με το βαρύ 88-65 από τη Ρεάλ στη Μαδρίτη στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Euroleague.

Οι Ισπανοί ήλεγξαν τον ρυθμό από την αρχή του αγώνα, διατηρώντας σταθερά τη διαφορά σε διψήφια νούμερα, με τους «πράσινους» να δυσκολεύονται να ακολουθήσουν τον ρυθμό.

Στην τελευταία περίοδο ήρθε η… αγωνιστική και ψυχολογική καθίζηση για τους φιλοξενούμενους με τη διαφορά να φτάνει ακόμα και τους 27 πόντους.

Τη διαφορά για τους Ισπανούς έκανε η… γραμμή των ψηλών, με τον Ταβάρες να μετράει 17 πόντους και 9 ριμπάουντ, τον Γιαμπουσέλε 14 πόντους και 7 ριμπάουντ και τον Αμπάλντε 16 πόντους.

Ο αριθμός που έκανε τη διαφορά

Ο τομέας που έκανε τη διαφορά ήταν εκείνος των ριμπάουντ, με τη Ρεάλ να σταματάει στα 42 (29 αμ., 13 επ.) και τον Παναθηναϊκό μόλις στα 29 (21αμ., 8 επ.).

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News