Παναθηναϊκός: Ο αντι-Μπόλονι και οι... εσωτερικές μεταγραφές!

Βαθμολογία πλέι οφ: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά την ήττα από τον Άρη

Ποιες μεταγραφές; Του χρόνου τα πιο πολλά θα εξαρτηθούν από τον προπονητή που θα επιλεγεί να κάνει την δουλειά.

Ο νέος κόουτς ακόμα κι αν δεν κερδίσει τίποτα του χρόνου, πιστεύουμε ότι στοιχειωδώς σοβαρός να είναι θα φτάσει στην εκπλήρωση των πρώτων στόχων σε χρόνο-ρεκόρ.

Ποιοι είναι αυτοί; Να παίξει ο Παναθηναϊκός καλύτερο ποδόσφαιρο και να πάψει να ιδρώνει για να σκοράρει. Το υλικό άσχημο δεν είναι αλλά φέτος παραμένει κακοπροπονημένο.

Π.χ ο Διούδης είναι ένας ταλαντούχος τερματοφύλακας, του χρόνου θα είναι «Κέρβερος» ειδικά αν βελτιώσει το παιχνίδι με τα πόδια. Οι μπακ (ειδικά οι Σένκεφελντ-Βέλεθ) παίζοντας πιο κοντά ο ένας στον άλλο θα αποκτήσουν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη.

Πόσο δύσκολο πια είναι να αναγεννηθούν Καρλίτος, Μακέντα, Αϊτόρ, Μαουρίσιο, Σανκαρέ, Βιγιαφάνιες, Μπουζούκης που έχουν ΠΟΛΥ ποδόσφαιρο μέσα τους;

Το θέμα είναι ο αντι-Μπόλονι να αναδείξει το κλαμπ χωρίς να στηριχτεί στις μεταγραφές (λίγες άλλωστε θα κάνει), αλλά στο σμάλτο των παλιών -αυτών που σήμερα μοιάζουν ξοφλημένοι.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News