Παναθηναϊκός: Ντεμπούτο στα... δύσκολα για Τρουιγιέ και Τσοκάι

Παναθηναϊκός: Ντεμπούτο στα... δύσκολα για Τρουιγιέ και Τσοκάι

Παίκτης του Παναθηναϊκού με κάθε… επισημότητα είναι πλέον ο Αλεξί Τρουιγιέ, με τους «πράσινους» να ανακοινώνουν το βράδυ της Πέμπτης (15/9) την απόκτησή του από τη Νις.

Ο 21χρονος Γάλλος μέσος υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025.

Με διαφορά λίγων λεπτών από τη μεταγραφή του Αλεξί Τρουιγιέ, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση και του Ένις Τσοκάι από την κροατική Λοκομοτίβα, με τον διεθνή Αλβανό μέσο να αποτελεί το 9ο απόκτημα του «τριφυλλιού» στο θερινό, μεταγραφικό «παράθυρο».

Ο Τσοκάι υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026.

Οι δύο ποδοσφαιριστές αναμένεται να έρθουν αμεσα στη χώρα μας και να ενταχθούν το Τριφύλλι. Μαλιστα, με την ευκαιρία της διακοπής θα έχουν τη δυνατότητα να μπουν με… ηρεμία στο γκρουπ και να καταλάβουν οσα ζητήσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Απο εκεί και πέρα. Οι δύο ποδοσφαιριστές θα πρέπει να περιμένουν για να κάνουν ντεμπούτο, καθώς αυτό οριοθετείται μετά τον ΠΑΣ Γιάννινα και μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις εθνικές ομάδες.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να τους δούμε απευθείας στα… δύσκολα, καθώς το ματς που έχει προγραμματιστεί μετά τη διακοπή είναι αυτό με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News