Παναθηναϊκός - Νίκη Λευκάδας 70-55: Εύκολη νίκη για το τριφύλλι

Παναθηναϊκός - Νίκη Λευκάδας 70-55: Εύκολη νίκη για το τριφύλλι

Οι Αμαζόνες του Παναθηναϊκού υποδέχονται νίκησαν εύκολα στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» τη Νίκη Λευκάδας με 70-55 για την 4η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ.

Ο «πράσινες» δεν ξεκίνησαν καλά την αναμέτρηση και σε αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο η αστόχια που είχαν από σχετικά εύκολα και ελεύθερα σουτ κοντινής απόστασης. Με την Ρούλα Μούλη να βάζει κάποια καλάθια ο Παναθηναϊκός απέκτησε καλό ρυθμό κα έκλεισε το ημίχρονο με προβάδισμα στο σκορ (31-25).Η διαφορά θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερη.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα κορίτσια του Παναθηναϊκού μπήκαν για να καθαρίσουν τον αγώνα με την Καρακασίδου και την Πούλινς να είναι εύστοχες, το «τριφύλλι» πήρε μια διαφορά 14 πόντων (44-30). Το τέλος της 3ης περιόδου βρήκε μπροστά με 19 το Παναθηναϊκό και το μόνο που είχει να κάνει είναι να διαχειριστεί αυτή την μεγάλη διαφορά.

Το τέτατρο δεκάλεπτο κύλησε στον ίδιο ρυθμό με τις φιλοξενούμες να προσπαθούν να επιστρέψουν στο αγώνα ευστοχώντας σε αρκετά μαρκαρισμένα τρίποντα. Όμως εκεί δήλωσε παρών η Αμερικανίδα του παίχτρια του Παναθηναϊκού, με την Μακέι να σκοράρει έξω από την γραμμή των 6.75 δύο φορές και να τελειώνει ουσιαστικά το παχινίδι με σκορ 70-55.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News