Παναθηναϊκός: Νέα δεδομένα με Μάγκνουσον, οι στόπερ με Άρη

Ατυχία με Μάγκνουσον - Αυτά τα ματς χάνει στον Παναθηναϊκό

Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον βρίσκεται στα πιτς από το παιχνίδι με την ΑΕΚ στην «OPAP Arena» και είναι πολύ δύσκολο να τον δούμε βασικό κόντρα στον Άρη την ερχόμενη Κυριακή.

Ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενηθεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» από τον Άρη σ’ ένα πολύ απαιτητικό ματς και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήδη καταστρώνει τα πλάνα του, προκειμένου η ομάδα του να φύγει μ’ ένα θετικό αποτέλεσμα από μια δύσκολη έδρα. Να αναφέρουμε ότι ο Άρης θα έχει υπηρεσιακό προπονητή κι αυτό μπορεί να δώσει μεγαλύτερη ώθηση στους παίκτες των κιτρινόμαυρων.

Από εκεί και πέρα ο Σέρβος τεχνικός καλείται ν’ αποφασίσει αν θα χρησιμοποιήσει τελικά ή όχι τον Χόρντουρ Μάγκνουσον, ο οποίος έχει επιστρέψει μεν από τον τραυματισμό του αλλά δεν ξέρουμε ακόμη σε τι φάση ετοιμότητας βρίσκεται. Ο Ισλανδός στόπερ βρίσκεται εκτός εδώ και περίπου ένα μήνα μετά τον τραυματισμό του στο ματς με την ΑΕΚ στην «OPAP Arena».

Από τις 8 Ιανουαρίου, λοιπόν, δεν έχει πάρει ούτε ένα παιχνίδι στα πόδια του και τα δεδομένα να ξεκινήσει δεν είναι υπέρ του. Ο Γιοβάνοβιτς δύσκολα χρησιμοποιεί κατευθείαν ποδοσφαιριστές που είναι τραυματίες για αρκετό καιρό και τους βάζει ξανά στο κλίμα σιγά-σιγά.

Αυτό σημαίνει πως και κόντρα στον Άρη θα δούμε τον Σένκεφελντ στο κέντρο της άμυνας κι από εκεί και πέρα δίπλα του θα είναι ένας εκ των Πούγγουρα-Σάρλια.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News