Παναθηναϊκός: Να βγουν μπροστά ως... μεταγραφές!

Παρασκήνιο με Βιτάλ-Παλάσιος: Τι έλεγαν για το ντέρμπι και τη... ρεβάνς στη Λεωφόρο

Ενόψει β΄ γύρου περιμένουμε περισσότερη βοήθεια από παιδιά που ξέρουν μπάλα.

Ο Παναθηναϊκός ως σήμερα είχε ανενεργούς ουσιαστικά, Παλάσιος, Βιτάλ, Λούντκβιστ, Χατζηγιοβάννη. Με την δουλειά του Γιοβάνοβιτς μπορεί να αξιοποιήσει τον τρόπο παιχνιδιού όλων.

Αυτό που χρειάζεται το κλαμπ όσον αφορά το επιθετικό κομμάτι, είναι να βρεθούν γκολ από τα παιδιά που παίζουν κοντά στα αντίπαλα καρέ.

Το καλοκαίρι αποκτήθηκαν ποδοσφαιριστές που θεωρητικά θα μπορούσαν να βοηθήσουν σημαντικά στο χτίσιμο επιθέσεων και στο να γίνουν οι πράσινοι πιο πιεστικοί για τον αντίπαλο.

Σήμερα που ο Καρλίτος είναι σε φόρμα και οι ικανότητες του εξασφαλίζουν ένα σημαντικό νούμερο τερμάτων βοηθά στο να μένει η μπάλα στην αντίπαλη περιοχή περισσότερο και να δημιουργούνται συνθήκες για να έρθουν εκτελέσεις και από τις πίσω γραμμές.

Σε τέτοιο τέμπο παιχνιδιού είναι αμαρτία οι χαφ να μην έχουν ρυθμό γι αυτό περιμένουμε να ανεβάσουν τις επιδόσεις τους στην τελική ευθεία της χρονιάς.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News