Παναθηναϊκός: Να βγει μεταγραφή... Τσέριν!

Παναθηναϊκός: Να βγει μεταγραφή... Τσέριν!

Παναθηναϊκός: Ευχής έργον θα ήταν να αποτελέσει ο Ενις Τσοκάι αντίστοιχη περίπτωση με τον Ανταμ Τσέριν που μέσα σε ένα δίμηνο κέρδισε την (δύσκολη στο μπράβο) Παναθηναϊκή εξέδρα.

Ο Αλβανός μέσος έχει κοινό στοιχείο με τον Σλοβένο συνάδελφό του ότι δεν είναι όνομα που το ακούς και…λιποθυμάς όπως επίσης κι ότι προέρχεται από το κροατικό πρωτάθλημα που ελάχιστη πέραση έχει στη χώρα μας (λες κι έχουμε ποτέ αναδείξει τους παικταράδες της γειτονικής μας χώρας ή η εθνική έχει καταταγεί 3η παγκόσμια δύναμη όπως η «χβράτσκα» το 1998).

Ακούστηκαν διάφορα μειωτικά σχόλια για τον Τσοκάι κυρίως λόγω της…καταγωγής του και του όχι εντυπωσιακού του ιστορικού αλλά και με τον Τσέριν (που σήμερα όλοι υποκλίνονται στην χρησιμότητά του) κάπως έτσι δεν ήταν τα πράγματα πριν από λίγες εβδομάδες;

Ο Άνταμ στα 18 του ήταν βασικός στη Ντομζάλε και στέλεχος της U19 της Σλοβενίας. Η πορεία του εκεί ήταν το εισιτήριό του για τη Γερμανία.

Το φθινόπωρο του 2019 η Νυρεμβέργη, ομάδα δεύτερης κατηγορίας τον αγόρασε, αλλά κατόπιν ο μικρός πήγε δανεικός για δύο χρόνια στην κροατική Ριέκα, συμμετείχε στους ομίλους του Europa League, κέρδισε κλήση στην Εθνική Ανδρών, καθιερώθηκε κι έφτασε στην Ελλάδα.

Γιατί να μην συμβεί κάτι ανάλογο με τον Ενις, άλλωστε η παράδοση των συμπατριωτών του (Κόλα, Κάτσε) στο τριφύλλι καθόλου άσχημη δεν ήταν.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News