Παναθηναϊκός: Να πέσουν ξανά λεφτά και... γρήγορα

Γιοβάνοβιτς: «Ο Παναθηναϊκός ήταν πρέσβης - Το να γυρίζουμε στην εποχή των Σαραβάκου, Καραγκούνη για έμπνευση είναι πολύ επικίνδυνο»

Φέτος ο Παναθηναϊκός δεν έχει χρόνο για χάσιμο στα μεταγραφικά του.

Μπορεί οι εξελίξεις των άλλων πρωταθλημάτων και η στέψη του κλαμπ ως κυπελλούχου να του γλίτωσαν ένα γύρο στα προκριματικά ωστόσο το καλοκαίρι θα παιχτεί η μισή σεζόν και η ομάδα ΠΡΕΠΕΙ να έχει ενισχυθεί σημαντικά, ειδικά σε θέσεις κλειδιά με πρώτη εκείνη του φορ.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να ακολουθηθεί η περσινή συνταγή.

Το περασμένο καλοκαίρι μετά από πολλά χρόνια έπεσαν λεφτά στον Παναθηναϊκό. Με προοπτική να γίνουν περισσότερα αν η ομάδα έμενε ευχαριστημένη από συγκεκριμένους παίκτες, που είχαν οψιόν αγοράς.

Εκείνη του Λούντκβιστ είναι 800.000 ευρώ και του Βιτάλ 4 εκατ. ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του.

Ο Παναθηναϊκός ως τον Αύγουστο του 2021 έβγαλε συνολικά 5,8 εκατ. ευρώ από το ταμείο του για να επενδύσει πάνω στις μεταγραφές που έκανε (συμπεριλαμβανομένου και του Βαγιαννίδη), πληρώνοντας ομάδες και υψηλά συμβόλαια παικτών.

Τρία καλοκαίρια πίσω, το 2018, ο Νίκος Νταμπίζας έκλεινε παίκτες για να καλύψει τα κενά του πράσινου ρόστερ με 60άρια, 70άρια και 80άρια συμβόλαια, η διαφορά είναι χαώδης.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News