Παναθηναϊκός: Να μην τον πληγώσουν οι μεγάλες απουσίες

Παναθηναϊκός: Να μην τον πληγώσουν οι μεγάλες απουσίες

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να έχει τα ατού του στη σημερινή αναμέτρηση όμως υπάρχουν και πολλά προβλήματα τα οποία καλείται να καλύψει.

Ας τα πάρουμε όμως με την σειρά. Στην άμυνα, η μεγάλη απώλεια ακούει στο όνομα Χούανκαρ ο οποίος δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα λόγω του τραυματισμού του.

Αναφορικά με το κέντρο της άμυνας, κάνεις δεν ξέρει τι θα αποφασίσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Οι Μάγκνουσον και Σένκεφελντ είναι έτοιμοι όμως και οι δύο δεν έχουν ρυθμό αφού είχαν ταλαιπωρηθεί από τους τραυματισμούς. Ειδικά ο Σένκεφλεντ έχει να αγωνιστεί από τον Αύγουστο και τον αγώνα με την Σλάβια Πράγας.

Αυτό μας οδηγεί στο συμπέρασμα πως δύσκολα ο Σέρβος προπονητής θα ξεκινήσει και τους δύο στην ενδεκάδα.

Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε την λειψανδρία που υπάρχει στα χαφ καθώς όπως έχουμε ξαναπει είναι τεράστιο το λάθος της ομάδας να μην έχει αποκτήσει τουλάχιστον έναν χαφ εδώ και τέσσερις μήνες.

Μοναδική διαθέσιμη αλλαγή θα είναι ο Μπερνάρ οποίος είναι έτοιμος και θα πάρει χρόνο συμμετοχής εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο κατά την διάρκεια του αγώνα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News