Παναθηναϊκός: Να μην έρθουν... χειρότεροι από τους 2 που έφυγαν

Διέσυρε τον Προμηθέα και έστειλε... μηνύματα ο Παναθηναϊκός!

Ευχόμαστε να προσαρμοστούν γρήγορα οι ψηλοί που θα πλαισιώσουν τον Γιώργο Παπαγιάννη στον νταμπλούχο για να μην φτάσουμε σε λίγους μήνες να αναπολούμε τους Ουάιτ και Μπεντίλ που την προηγούμενη σεζόν είχαν βρεθεί αμέτρητες φορές στο στόχαστρο.

Μιλάμε για παίκτες του «6» που πάντα προσπαθούσαν να δώσουν το καλύτερο δυνατόν, μπορώντας να σουτάρουν κι από την περιφέρεια αν χρειαζόταν.

Δεν ήταν κλασικοί σουτέρ, απλώς… συμπαθητικοί, ούτε οι αθλητές που θα άνοιγαν το γήπεδο και θα δημιουργούσαν πανικό στην αντίπαλη άμυνα όποτε σηκώνονταν από την περιφέρεια.

Στην άλλη πλευρά του παρκέ κανείς δε μπορεί να τους κατηγορήσει ότι δεν έβγαζαν ενέργεια, σίγουρα καλύτεροι αμυντικοί από τον προκάτοχό τους, ΝτεΣόν Τόμας, αλλά αυτό δεν ήταν και δύσκολο δεδομένου ότι ο Τόμας ήταν αδιάφορος στην άμυνα.

Τα αθλητικά προσόντα βοηθούσαν αυτά τα παιδιά να έχουν καλές στιγμές στην άμυνα, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι τα πλάγια βήματά τους δεν ήταν τα καλύτερα δυνατά.

Δε μπορούσαν δηλαδή να μαρκάρουν με συνέπεια σε μία πιθανή άμυνα με αλλαγές. Είχαν καλές και κακές στιγμές στην ομάδα, ελπίζουμε να μην έρθουν χειρότεροι αντικαταστάτες!

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News