Παναθηναϊκός: Να μείνουν οι τέσσερις, να βρει χημεία...

Παναθηναϊκός: Να μείνουν οι τέσσερις, να βρει χημεία...

Σε περίπτωση που μείνει ανέγγιχτος ο κορμός των Νέντοβιτς-Μέικον-Παπαγιάννη-Παπαπέτρου, διακρίνουμε μια τετράδα παικτών η οποία θα αποτελέσει το βαρύ σασί της ομάδας στη πράσινη επίθεση σηκώνοντας του χρόνου το μεγαλύτερο βάρος σε επίπεδο παραγωγικότητας.

Ο Παναθηναϊκός ακόμα και φέτος που δεν βλέπεται έχει την τύχη να διαθέτει δύο καλούς διεμβολιστές, πολύ ικανούς στη προσωπική φάση σαν τον Νεμάνια και τον Ντάριλ.

Επίσης έχει έναν δυνατό, βελτιωμένο ψηλό, συν έναν εκ των αρχηγών της εθνικής ομάδας.

Πρέπει, λοιπόν, να δημιουργήσει το σωστό πλαίσιο για να μπορέσουν τα δυνατά του χαρτιά να παράγουν στο μέγιστο.

Θα πρέπει να τους διαμορφώσει τον χώρο, διατηρώντας λεπτομερειακό spacing στο μισό γήπεδο ώστε να κάνουν θραύση και να σταματήσουν να αποτελούν πρόβλημα για το κλαμπ μα εφιάλτη για τους απέναντι.

Φέτος η ομάδα όλα τα παραπάνω δεν τα έκανε και σήμερα βλέπουμε ομολογουμένως καλούς αθλητές με μέλλον κι αδιευκρίνιστο ταβάνι (σαν τον Μέικον) να τρώνε τη λέζα των σερί ηττών από τους νεοφώτιστους κάτι που προσθέτει επιπλέον πίεση στους ώμους τους που δεν είναι δύσκολο μερικούς από αυτούς να τους λυγίσει.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News