Παναθηναϊκός: Να κλείσει στόματα όπως ο Παλάσιος

Παναθηναϊκός - Βόλος 3-0: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vids)

Για το βιογραφικό και τις παραστάσεις του ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς ξέρει πολύ καλά ότι βαθμολογείται σήμερα πολύ κάτω από την βάση.

Μας φαίνεται περίεργο που τόσο καιρό με προπονητή με τον οποία μιλούν την ίδια γλώσσα δεν μπορεί να αφήσει εκτός γηπέδου ότι τον απασχολεί και στο τερέν να δείξει την αξία του.

Ο Τύπος δεν έγραφε τυχαία το καλοκαίρι ότι ο Σλοβένος μπορεί να «φάει» τη θέση του Αϊτόρ.

Ο τύπος το καλοκαίρι ήταν η νο1 επιλογή του Ιβάν.

Ποδοσφαιριστής που πάνω κάτω αγωνίζεται σε χώρους που καλύπτει ο Ισπανός. Με διαφορετικό σωματότυπο φυσικά, αλλά ο Γιοβάνοβιτς απέκτησε έναν δεύτερο φορ, που μπορεί να παίξει και στις τρεις θέσεις τις επίθεσης.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή με δυνατό σώμα, που μπορεί να τρέξει την μπάλα, να την μεταφέρει σωστά και φαίνεται δύσκολο να μην σκαρώσει συνεργασίες με τον Αντράζ Σποράρ με τον οποίο γνωρίζονται καλά από την εθνική και τυχαίνει να είναι και καλοί φίλοι.

Ο παίκτης έχει ακόμα χρόνο μπροστά του να το «γυρίσει», αν θυμάστε τον Παλάσιος ,πέρσι, τον φώναζαν …

Παραθαλάσιος και τον κορόιδευαν για τα περιττά του κιλά πριν ο Αργεντινός βουλώσει στόματα στα πλέι-οφ.

Πιστεύουμε ακόμα πως στο αργό ελληνικό ποδόσφαιρο ένα κορμί σαν του Βέρμπιτς, με την τεχνική κατάρτιση που διαθέτει θα τον βοηθήσει να αποκτήσει νούμερα.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News