Παναθηναϊκός: Να κερδίσει ξανά τον κόσμο του

Παναθηναϊκός: Με ονειρικό και ώριμο μπάσκετ άλωσε το Κάουνας!

Ο Παναθηναϊκός αποκτάει μια ανοδική πορεία στο μπάσκετ και δείχνει σιγά-σιγά πως μπορεί να διεκδικήσει πράγματα μέσα στη σεζόν.

Η χρονιά για την ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς δεν είχε ξεκινήσει ιδανικά. Αντίθετα ο Παναθηναϊκός προβλημάτιζε αρκετά κι εκτός από τις ήττες που έκανε, δεν μπορούσε να παίξει και σωστό μπάσκετ. Τα αγωνιστικά προβλήματα ήταν πολλά, ομοιογένεια δεν υπήρχε με αποτέλεσμα όλοι να προδικάσουν ότι η χρονιά έχει τελειώσει πριν καν αρχίσει.

Παρ’ όλα αυτά τον τελευταίο καιρό η ομάδα βρίσκεται σε ανοδική πορεία, παίρνει αποτελέσματα και δείχνει πως μπορεί να πατήσει εκεί και να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο σε βάθος χρόνου. Άλλωστε μπορεί να υπάρχει αλλαγή απόδοσης στο παρκέ, όμως οι πράσινοι θέλουν ακόμα αρκετή δουλειά.

Πάντως ένας από τους βασικότερους στόχους που οφείλει να δουλέψει και να πετύχει ο σύλλογος είναι να κερδίσει ξανά τον κόσμο του. Οι οπαδοί της ομάδας με την εικόνα που έβλεπαν στην αρχή της σεζόν, αλλά και γενικότερα λόγω της κατάστασης που επικρατεί τα τελευταία χρόνια δεν πήγαιναν στο γήπεδο με την ίδια συχνότητα.

Οι πράσινοι είναι πολύ σημαντικό να έχουν τον κόσμο τους δίπλα για πολλούς λόγους και γιατί το «καυτό» ΟΑΚΑ είναι πραγματικό κάστρο. Πάντως μετά τις τελευταίες καλές εμφανίσεις ο κόσμος του Τριφυλλιού αρχίζει να γεμίζει ξανά το γήπεδο και να είναι δίπλα στην ομάδα.

Με την Αρμάνι δεδομένα θα έχει κόσμο το γήπεδο και η αρμάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς οφείλει να συνεχίσει να κερδίζει ξανά τον κόσμο και να τον φέρνει στο γήπεδο.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News