Παναθηναϊκός: Να δούμε πράγματα που έχουμε χρόνια...

Παναθηναϊκός: Το πλάνο του Ράντονιτς και οι παίκτες «κλειδιά»

Γενικότερα με τον κόουτς Ράντονιτς περιμένουμε να δούμε πράγματα που έχουμε δυο χρόνια να αντικρύσουμε.

Όχι απαραίτητα καλύτερα ή χειρότερα, απλά διαφορετικά που νομίζουμε ότι θα αρέσουν στον κόσμο που διψά για καλό, σκεπτόμενο, γρήγορο μπάσκετ από τη στιγμή που την τελευταία διετία ο Παναθηναϊκός έπαιζε κάτι τελείως διαφορετικό.

Κάτι που -εδώ που τα λέμε-ουδείς μπορούσε να αποσαφηνίσει με βεβαιότητα μιας και η εικόνα των αθλητών στο παρκέ πρόδιδε έντονες τάσεις αυτοσχεδιασμού κι ελάχιστη προπονητική παρέμβαση γεγονός ανήκουστο για κλαμπ που πάντα είχε μεγάλη επιρροή από τον προπονητή της.

Όχι μόνο στα λαμπρά χρόνια του Ζοτς αλλά και σε εκείνα όπου Πεδουλάκης, Πιτίνο, Τσάβι είχαν καθήκοντα οδηγού. Σίγουρα θα δούμε πολύ μισό γήπεδο (δεδομένης της παρουσίας του Νέητ Ουόλτερς που στο κάτω κάτω ΞΕΡΕΙ τη θέση) όπως επίσης περιμένουμε και σαφώς καλύτερης ποιότητας επίθεση δίχως όλοι να κρέμονται από τα κέφια του ενός (συνέβαινε πέρσι κατά κόρον με το Νεμάνια Νέντοβιτς).

Όταν μάλιστα οι παίκτες του τριφυλλιού κάνουν βίωμα της συνθήκες έντασης και ταχύτητας που θέλει από εκείνους ο προπονητής τους, κατά πάσα πιθανότητα θα βγαίνουν πολλές φάσεις στο τρανζίσιον, χωρίς φαινομενικά ιδιαίτερη προσπάθεια.

Τότε είναι που κάτι θα έχει αλλάξει στο ΟΑΚΑ σε επίπεδο θεάματος…

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News