Παναθηναϊκός: Μπροστάρης στο Eurobasket, μεταγραφάρα στο ΟΑΚΑ!

«Κοντά στα 2 εκατ. το deal με Γκριγκόνις»

Ο Μάριους Γκριγκόνις πραγματοποιεί καλό Ευρωμπάσκετ, είναι ο παίκτης που «σηκώνει» την επίθεση της Λιθουανίας πιστοποιώντας την αγωνιστική άνοδο του.

Έχει αυτοπεποίθηση, είναι έτοιμος ψυχολογικά να πάρει τα σουτ, δίνει φάσεις στο ανοιχτό γήπεδο με τα καλά του τρεξίματα.

Ο διεθνής γκαρντ αποτελεί -στα δικά μας τουλάχιστον μάτια- τη χαρακτηριστικότερη έκφραση της αγωνιστικής φυσιογνωμίας που θέλει να δώσει το προπονητικό τιμ στον φετινό, καινούργιο Παναθηναϊκό. Πειθαρχία, σκληράδα, athleticism, αμυντική προσήλωση.


Η επιδραστικότητά του στην εθνική είναι εντυπωσιακή ώστε να στέκεται πλέον με αξιώσεις δίπλα στην επιθετική του ικανότητα. Τον χειμώνα θα τον αναμείξει πολύ ο προπονητής στο δημιουργικό κομμάτι της πράσινης επίθεσης.

Ο τύπος μπορεί να γίνει στην Αθήνα νο1, να προσφέρει σιγουριά που θέλει ο κόουτς να βγάζει η ομάδα στα καλά διαστήματα της όταν οι πράσινοι θα δίνουν αίσθηση πως «ότι κι αν γίνει, θα το πάρουμε το παιχνίδι».

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News