Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Βέλεθ, Σένκεφελντ και μεταγραφή βαρβάτου στόπερ

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Βέλεθ, Σένκεφελντ και μεταγραφή βαρβάτου στόπερ

Κακό, νευρικό ματς έγινε στο ΟΑΚΑ με τον ρέφερι να ανέχεται το σκληρό παιχνίδι της ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό να βγάζει κόπωση αφού τόσες εβδομάδες παίζουν οι ίδιοι και οι ίδιοι κάτι που δεν θα αλλάξει όσο περνούν τα ματς και η ομάδα δεν έχει πετύχει τους στόχους της.

Κρατάμε την καλή κατάσταση του Μπρινιόλι και την εξαιρετική χημεία που έχουν αναπτύξει οι Βέλεθ-Σένκεφελντ.

Ο Ισπανός διαθέτει τα στοιχεία που έψαχνε ο Παναθηναϊκός για να κουμπώσει με τον Ολλανδό.

Πρόκειται για στόπερ που αρέσκεται να παίζει άμυνα στο χώρο και είναι ιδανικός για να κάνει δίδυμο με κλασικό ψηλό σέντερ μπακ.

Ο Παναθηναϊκός έχει βρει στο πρόσωπο του Μπαρτ τον βασικό ψηλό στόπερ που θα πηγαίνει επιθετικά πάνω στον αντίπαλο και στις προσωπικές μονομαχίες και χρειάζεται έναν παρτενέρ να τον καλύπτει με τη γρήγορη σκέψη του και τις καίριες αντιδράσεις του και να μεταφέρει την μπάλα από την άμυνα στην επίθεση.

Ο πρώην παίκτης του Άρη είναι μια λογική επιλογή γι’ αυτό. Του χρόνου αν παίξεις Ευρώπη η διοίκηση καλείται να πάρει απόφαση να ανεβάσει το μπάτζετ για να “χτυπήσει” μια ακόμα πιο σίγουρη λύση υψηλών προδιαγραφών για τη θέση του κεντρικού αμυντικού.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News