Παναθηναϊκός - Μπουντούτσνοστ Live Streaming

Παναθηναϊκός - Μπουντούτσνοστ Live Streaming

Παναθηναϊκός – Μπουντούτσνοστ Live Streaming

  • 4/4/2019 – 21:00
  • ΟΑΚΑ
  • Novasports 1

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Μπουντούτσνοστ στο πλαίσιο της 30ης αγνωστικής της Euroleague. Σε ζωντανή μετάδοση από το Newspao.gr

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μπουντούτσνοστ με την υποχρέωση να κερδίσει για να είναι σίγουρα στα playoffs και περιμένει να μάθει αντίπαλο.

Το απίθανο τρίποντο του Ρούντι Φερνάντεθ ανέβαλε την πρόκριση του Παναθηναϊκού στα playoffs, αλλά ήρθε η ώρα. Απόψε (21:00, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) οι «πράσινοι» υποδέχονται την Μπουντούτσνοστ στο ΟΑΚΑ και με νίκη θα είναι σίγουρα και ανεξάρτητα από άλλα αποτελέσματα στα playoffs.

Οι ήττες από Ρεάλ και Περιστέρι θορύβησαν το «τριφύλλι», που ωστόσο γνωρίζει πως αν παρουσιαστεί σοβαρό δεν θα έχει πρόβλημα απέναντι στους αδιάφορους και προ πολλού αποκλεισμένους Μαυροβούνιους, που συν τοις άλλοις έχουν στο μυαλό τους τον κρίσιμο τελευταίο αγώνα για τα ημιτελικά της Αδριατικής Λίγκας με την Τσεντεβίτα στο Ζάγκρεμπ την Κυριακή. Άλλωστε η ομάδα του Γιάσμιν Ρέπεσα μόνο αν κατακτήσει την ABA Liga (εφόσον περάσει θα αναμετρηθεί με Ερυθρό Αστέρα ή Παρτιζάν στους τελικούς) θα παίξει και του χρόνου στην Ευρωλίγκα.

Ο Ρικ Πιτίνο δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και ποντάρει πολλά στην παρουσία του κόσμου, που αναμένεται και πάλι να συρρεύσει μαζικά στο ΟΑΚΑ.

Παναθηναϊκός – Μπουντούτσνοστ Live Streaming

Ας δούμε όμως όλα τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό…

Ξεκινώντας από τα απευκταία σενάρια, ο Παναθηναϊκός θα μείνει εκτός μόνο αν ηττηθεί και ταυτόχρονα: α) κερδίσουν η Ζαλγκίρις τη Ρεάλ στη Μαδρίτη και ο Ολυμπιακός την Νταρουσάφακα στο ΣΕΦ, β) κερδίσουν η Ζαλγκίρις και η Αρμάνι Μιλάνο την Εφές στην Κωνσταντινούπολη, γ) αν κερδίσουν η Ζαλγκίρις, η Μπασκόνια την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα και η Μακάμπι τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη και δ) αν Ολυμπιακός, Μπασκόνια και Μακάμπι κερδίσουν.

Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός προκρίνεται σε κάθε περίπτωση με νίκη, ενώ θα είναι έκτος (και θα παίξει με τη Ρεάλ) αν η Μπασκόνια χάσει από την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα. Αν οι Βάσκοι κερδίσουν, θα είναι έβδομος. Εφόσον οι «πράσινοι» νικήσουν στο ΟΑΚΑ, δεν μπορούν να τερματίσουν όγδοοι και να παίξουν με τη Φενέρμπαχτσε. Επίσης ο Παναθηναϊκός προκρίνεται και με ήττα αν α) χάσουν Μπασκόνια και Ζαλγκίρις, β) χάσουν Μακάμπι και Ζαλγκίρις, γ) χάσουν Ολυμπιακός και Ζαλγκίρις, δ) χάσουν Αρμάνι, Ολυμπιακός και Μακάμπι, ε) χάσουν Αρμάνι, Μακάμπι και Ζαλγκίρις, στ) χάσουν Αρμάνι, Ολυμπιακός και Ζαλγκίρις ζ) χάσουν Ολυμπιακός, Μακάμπι και Ζαλγκίρις και η) χάσουν Μπασκόνια, Ολυμπιακός και Αρμάνι.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ντανιέλ Ιερεθουέλο (Ισπανία), Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία) και Σινάν Ισγκουντέρ (Τουρκία).

Παναθηναϊκός – Μπουντούτσνοστ Live Streaming

Καταπράσινη παράδοση

Ο Παναθηναϊκός μετρά πέντε νίκες σε ισάριθμα ματς απέναντι στην Μπουντούτσνοστ. Αναλυτικά:

01/11/2001: Παναθηναϊκός-Μπουντούτσνοστ 91-82
17/01/2002: Μπουντούτσνοστ-Παναθηναϊκός 72-84
09/10/2002: Παναθηναϊκός-Μπουντούτσνοστ 87-71
11/12/2002: Μπουντούτσνοστ-Παναθηναϊκός 84-92
02/11/2018: Μπουντούτσνοστ-Παναθηναϊκός 67-72

Σίγουρος ότι το πάθημα της ήττας από τη Ρεάλ Μαδρίτης, έτσι όπως τουλάχιστον αυτή ήρθε στα τελευταία δεύτερα, έχει γίνει πάθημα εμφανίστηκε ο Ρικ Πιτίνο σε δηλώσεις του ενόψει του αγώνα του Παναθηναϊκού για την τελευταία «ημέρα» της Ευρωλίγκας.

«Χάσαμε από τους… εαυτούς μας στο τελευταίο ματς. Μιλήσαμε για αυτό. Παίξαμε εξαιρετικά για 35 λεπτά, αλλά στη συνέχεια ήμασταν κακοί στην άμυνα, πήραμε άσχημες επιλογές στα σουτ.

Τώρα έχουμε απέναντί μας μία επικίνδυνη ομάδα, που δεν έχει να χάσει τίποτα, και έβαλε πολύ δύσκολα στις Φενέρμπαχτσε και Μπαρτσελόνα για μεγάλο διάστημα των αγώνων.

Όπως είπα, χάσαμε μόνοι μας και η ομάδα το κατάλαβε αυτό. Βάζω σε αυτή την ομάδα βαθμό Α+ στο πώς διαχειρίζεται τις αντιξοότητες.

Ωστόσο, την τελευταία φορά δείξαμε πως δεν διαχειριζόμαστε καλά την επιτυχία μετά τις έξι σερί νίκες και τα εντυπωσιακά 35 λεπτά που είχαμε».

Ο Αμερικανός αναφέρθηκε στη συνέχεια στα «σενάρια» για πρόκριση αλλά και εάν έχει κάποια ομάδα προτίμηση για αντίπαλο στην επόμενη φάση.

«Υπάρχουν τόσα πολλά σενάρια. Αν νικήσουμε, εξασφαλίζουμε την 6η ή την 7η θέση. Όλα εξαρτώνται και από τις άλλες ομάδες όμως, όπως η Αρμάνι και η Ζαλγκίρις.

Ας δούμε πώς θα παίξει και η ΤΣΣΚΑ που είναι πρώτη. Να δούμε αν προτιμά εμάς ή κάποιον άλλον αντίπαλο.

Πριν μερικές εβδομάδες, έβλεπα στο πρόσωπό σας ότι πιστεύατε πως δεν θα φτάναμε ποτέ στο σημείο να κάνουμε αυτές τις συζητήσεις. Η ομάδα μας αξίζει πολλά εύσημα, γιατί άλλαξε την προσωπικότητά της. Είμαι περήφανος γι’ αυτό».

Το τζάμπολ του αγώνα είναι προγραμματισμένο για τις 21:00, ενώ η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Novasports 1

Παναθηναϊκός – Μπουντούτσνοστ Live Streaming

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση στον περιηγητή σας και βρείτε το λινκ που επιθυμείτε…

Μέσω αναζήτησης στη google (https://www.google.gr/) για το panathinaikos buducnost live streaming βρείτε αποτελέσματα αναζήτησης της Google με τον αγώνα.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News