Παναθηναϊκός: Μπορεί να γίνει ανώτερος του Γιούρκα!

«Μεταγραφή» στα δεξιά, παίρνει ευκαιρίες από Γιοβάνοβιτς!

Το 2017 ήταν η πρώτη φορά που ακούσαμε το όνομα του Γιώργου Βαγιαννίδη.

Τότε ήταν που διαβάσαμε δημοσιεύματα που τον ήθελαν στο στόχαστρο της Πόρτο και της Μάνστεστερ Σίτι (!), ενώ την ίδια περίοδο είχε επιχειρήσει να τον «κλέψουν» οι λιμανίσιοι, δίχως επιτυχία από τη στιγμή που οι «πράσινοι» φρόντισαν να υπογράψουν άμεσα επαγγελματικό συμβόλαιο μαζί του.

Με προσόντα που σπανίζουν σε τέτοιες ηλικίες, μπορεί να αγωνιστεί σε όλη τη δεξιά πλευρά και να ανταποκριθεί τόσο ανασταλτικά όσο και στα δημιουργικά καθήκοντα (κρίμα που δεν έκανε γκολ το φοβερό του σλάλομ απέναντι στην Φόλενταμ) που απαιτεί η συγκεκριμένη θέση.

Ο Βαγιαννίδης έχει περάσει 10 χρόνια στο τριφύλλι. Το φθινόπωρο του 2017 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Ο πιτσιρικάς ακούει να τον συγκρίνουν με τον Γιούρκα Σεϊταρίδη αλλά μπορεί να γίνει πολύ καλύτερος!

Ο τελευταίος δεν είχε τόσο καλό έλεγχο μπάλας σαν τον Γιώργο που ξεκίνησε την καριέρα του στον Αίαντα Παλλήνης κι όσοι τον είδαν από το ξεκίνημά του είχαν να λένε για τα εντυπωσιακά του χαρακτηριστικά (ταχύτητα-αντίληψη-τεχνική) και την προοπτική να ανταποκριθεί στο υψηλότερο επίπεδο τα επόμενα χρόνια. Μακάρι να μην πέσουν έξω…

Δημήτρης Στρατής

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News