Παναθηναϊκός: Μπορεί να εξελιχθεί σε... win-win η παραμονή του!

Παναθηναϊκός: Μπορεί να εξελιχθεί σε... win-win η παραμονή του!

Δεν είναι ο κλασικός εξτρέμ, καλά καλά δεν είναι πλέον ούτε το κλασικό δεκάρι. Δυσκολεύεσαι να πεις ποια θέση του ταιριάζει καλύτερα.

Ωστόσο τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, η δημιουργικότητά του και κυρίως οι διάφορες δουλειές που μπορεί να κάνει (δουλειές για τις οποίες οι πράσινοι δεν έχουν παίκτες να τις εξυπηρετούν με συνέπεια/σταθερότητα), ικανοποιούν τα βασικά κριτήρια του Ιβάν που θέλει ειδικά οι ξένοι παίκτες να μπορούν να κάνουν τη διαφορά, προσφέροντας το κάτι τις παραπάνω.

Ο παίκτης έχει προσαρμοστεί, του αρέσει η ζωή στην πόλη, νιώθει σιγουριά με προπονητή με τον οποίο μιλά την ίδια γλώσσα και η περίπτωσή του μας κάνει να λέμε χαλάλι την αγωνία με την περίπτωσή του.

Όπως και ο Παλάσιος το καλοκαίρι έτσι κι αυτός χρειάστηκε να συμφωνήσει στο παρά ένα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Ο 27χρονος Σέρβος έχει συμφωνία που διατηρεί προϋποθέσεις να εξελιχτεί σε win-win, χωρίς κανείς από τους εμπλεκόμενους να κοιτάει -από τώρα τουλάχιστον– το καλοκαίρι και τι ενδεχομένως μπορεί αυτό να φέρει. Πολύ μακρινό, ακόμα δεν ενδιαφέρει κανέναν τη δεδομένη στιγμή.

Άμα η ομάδα πετύχει τους στόχους της θα δημιουργηθεί καλύτερο/πιο ευχάριστο πλαίσιο συνεννόησης με παίκτες-προπονητή ώστε του χρόνου το κλαμπ να κάνει ένα βήμα παραπάνω.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News