Παναθηναϊκός: Μπορεί και πρέπει να παίζει περισσότερο

Παναθηναϊκός: Ο λόγος που δεν αγωνίστηκε ο Μαντζούκας με ΑΕΚ

Ωραίος ο Λευτέρης Μαντζούκας απέναντι στον Προμηθέα. Πέρυσι οι ευκαιρίες που πήρε ήταν λίγες.

Ο Οντέτ Κάτας δεν τον πίστευε, ενώ λίγο μετά τον ερχομό του στην Αθήνα είχε έναν τραυματισμό που τον πήγε πίσω.

Φέτος οι ευκαιρίες του θα είναι περισσότερες, μην σας πούμε ότι εμείς θα τον δοκιμάζαμε για μεγαλύτερο χρόνο βλέποντας την μετριότητα των Εβανς και Ουάιτ από το ξεκίνημα της σεζόν!

Πάντως ο Δημήτρης Πρίφτης πιστεύει στις δυνατότητες του -μόλις- 18χρονου φόργουορντ ο οποίος ίσως έχει ρόλο στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Με μπόι 2.07 και εντυπωσιακή σωματοδομή για την ηλικία του, το παιδί μπορεί να παίξει και στις δύο θέσεις των φόργουορντ. Η θέση αλλάζει μόνο με το ύψος και το αντίπαλο ματς απ.

Ουσιαστικά δεν έχει κάποια διαφορά η θέση. Για εμάς ο Λευτέρης πρέπει να μάθει να βάζει τη μπάλα κάτω, αυτό είναι το επόμενό του βήμα, να μπορεί να κάνει όσο το δυνατόν περισσότερες ντρίπλες και να παίξει και το pick n roll. Κάτι βέβαια που θα συμβεί μόνο αν παίζει στους αγώνες. Η προπόνηση καλή είναι, αλλά δεν σου χαρίζει παραστάσεις.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News