Παναθηναϊκός-Μπάτζετ: Αρχή με συμβατικό μπάσκετ...

Παναθηναϊκός-Μπάτζετ: Αρχή με συμβατικό μπάσκετ...

Οι πράσινοι μετατόπισαν θεαματικά το κεντρικό σημείο της φιλοσοφίας πάνω στην οποία δούλεψαν, πλήρως αποτυχημένα είναι η αλήθεια, την τελευταία διετία, επιλέγοντας να αφήσουν εκτός ΟΑΚΑ Παπαπέτρου, Νέντοβιτς, Σαντ Ρος , αθλητές που οι αντίπαλοι κόουτς κύκλωναν με μαρκαδόρο πριν το τζάμπολ ως οι κρατούντες τα κλειδιά της λειτουργίας του τριφυλλιού.

Από το άναρχο και 100% ενστικτώδες μπάσκετ του Νεμάνια π.χ το ενδιαφέρον πλέον στρέφεται σε μέγεθος, spacing, ταχύτητα στο μισό γήπεδο, με τους πράσινους να αγκαλιάζουν ξανά την άμυνα και τα αθλητικά προσόντα ως πυλώνες που θα τους βοηθήσουν να ανοίξουν την πόρτα των επιτυχιών.

Κανείς μεγάλος σταρ (τύπου Χεζόνια, Πασκάλ ή Καλάθη) δεν προτίμησε το Μαρούσι όμως το πλαίσιο που μπορεί να αναπτυχθεί ένα σύνολο περιορισμένου μπάτζετ μπορεί να αποδειχθεί πιο συμβατό για τις δεξιότητες αυτού του ρόστερ.

Ο Παναθηναϊκός, σε όρους τακτικής και αγωνιστικών στόχων μπορεί να παίξει «συμβατικό» μπάσκετ για αρχή. Κάτι θα είναι κι αυτό για ξεκίνημα μιας και την τελευταία διετία λίγοι αντιλήφθηκαν την πρόταση που κατέθετε το κλαμπ εντός παρκέ.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News