«Τραβηγμένο» αουτσάιντερ κόντρα στην Μπασκόνια

Ναυάγιο ο Παναθηναϊκός στην Πόλη - Βαριά ήττα από την Εφές

Ένα μεγάλο «ναι μεν, αλλά» κόντρα στην Μπασκόνια για τον Παναθηναϊκό…

Σε ρυθμούς Euroleague και πάλι ο Παναθηναϊκός, σε μια δύσκολη εβδομάδα. «Διαβολοβδομάδα» με δύο εντός έδρας αναμετρήσεις για το Τριφύλλι, το οποίο υποδέχεται Μπασκόνια (30/3, 21:00) και Αρμάνι (1/4, 21:00).

Από τις 23/12/2016 ο Παναθηναϊκός έχει υποδεχτεί την Μπασκόνια 4 φορές, παίρνοντας ισάριθμες νίκες. Γενικότερα το Τριφύλλι έχει το… πάνω χέρι απέναντι στους Βάσκους, στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Στα 27 ματς που έχουν τεθεί αντιμέτωπες οι δύο ομάδες, ο Παναθηναϊκός μετράει 14 νίκες. Εντός έδρας οι «πράσινοι» είναι καταιγιστικοί έναντι των αντιπάλων τους με ρεκόρ 10-3.

Μπορεί η ομάδα του Όντετ Κάτας να μην τα πηγαίνει καλά στη φετινή Euroleague, έχοντας απολογισμό 10-19, με τους Βάσκους να είναι στην 9η θέση με 17-14. Ωστόσο, ο Εξάστερος έχει σημειώσει βήματα προόδου τελευταία και μόνο τόσο αουτσάιντερ μέσα στο σπίτι του δεν μπορεί να θεωρείται! Η σταθερότητα είναι κάτι που πρέπει να βρεθεί σύντομα και αυτή την εβδομάδα με δύο δύσκολα ματς μπορούν να κλείσουν στόματα.

Ο άσος του Παναθηναϊκού κόντρα στη Μπασκόνια έχει απόδοση 3,12

21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ – ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News