Επιστροφή στις νίκες - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Πικρή ήττα για τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ!

Σημαντική η επιστροφή στις καλές εμφανίσεις και τις νίκες για τον Εξάστερο…

Να αφήσει πίσω του τα αρνητικά αποτελέσματα και να επιστρέψει απόψε (30/3, 21:00) στις νίκες θέλει ο Παναθηναϊκός, που φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ την Μπασκόνια, στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Euroleague.

Η ομάδα του Όντετ Κάτας προέρχεται από δύο σερί αρνητικά αποτελέσματα στη διοργάνωση. Εντός έδρας ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα και εκτός έδρας ήττα από την Εφές. Το Τριφύλλι θέλει να μεταφέρει το… πάρτι κόντρα στο Μεσολόγγι (102-68) σε μια εκτός των συνόρων καλή εμφάνιση, την οποία ευελπιστεί να συνδυάσει με την 11η ευρωπαϊκή νίκη του στη σεζόν.

Ο Ισραηλινός τεχνικός είναι στην ευχάριστη θέση να βλέπει τον Νεμάνια Νέντοβιτς να αρχίζει να συμμετέχει σε μέρος της προπόνησης του «Εξάστερου». Δε συμβαίνει ακόμη το ίδιο με τον Τι Τζέι Μπρέι, ο οποίος έχει υποστεί κάταγμα.

Τζάμπολ στο Παναθηναϊκός – Μπασκόνια απόψε στις 21:00.

Όγκαστ: «Καμία δικαιολογία»

«Πρέπει να δουλέψουμε κι εμείς στην άμυνα και να παίζουμε σωστά στο πίσω μέρος του παρκέ. Είχαμε τα πάνω και τα κάτω μας μέσα στη σεζόν, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία.

Οφείλουμε να κάνουμε αυτά που πρέπει. Θέλουμε να βελτιωθούμε μέσω της Euroleague και να κερδίσουμε τα δύο τρόπαια εντός συνόρων».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News