Παναθηναϊκός: «Μπάσιμο για να πάρει από τώρα τον Κέντρικ Πέρι»

Παναθηναϊκός: «Μπάσιμο για να πάρει από τώρα τον Κέντρικ Πέρι»

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να κλείσει τον Κέντρικ Πέρι και να τον εντάξει άμεσα στο ρόστερ του. Αρνητική η απάντηση της Τσεντεβίτα/Ολίμπια.

Σύμφωνα με το Eurohoops, ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να την κάνει με τον Κέντρικ Πέρι, αλλά η προσπάθεια δεν τελεσφόρησε.

Πιο συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει: Οι άνθρωποι της ομάδας παρακολουθούν εδώ και καιρό την περίπτωση του 28χρονου Αμερικανού κόμπο γκαρντ (1,83μ.) της Τσεντεβίτα Ολίμπια κι έκαναν κίνηση για να τον αποκτήσουν.

Ωστόσο, η σλοβενική ομάδα, στην οποία η ΚΑΕ έχει αρκετούς γνωστούς (σ.σ. αθλητικός διευθυντής ο Σάνι Μπετσίροβιτς και προπονητής ο Γιούριτσα Γκολέματς) δεν είναι διατεθειμένη να τον αποχωριστεί κι απάντησε αρνητικά, παρότι εκτός playoffs στην Αδριατική Λίγκα κι έχει υποχρεώσεις μόνο στη σλοβενική λίγκα.

Έτσι, το “Τριφύλλι” εξακολουθεί να εξετάζει όλες τις πιθανότητες μέχρι το τέλος της διορίας για αλλαγές, δηλαδή μέχρι μία ημέρα πριν από την έναρξη των playoffs στη Basket League, στις 11/5 ή 12/5.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News