Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα σε Live Streaming!

Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα σε Live Streaming!

Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα σε Live Streaming* με πρωτότυπα στοιχήματα…

Ολοκληρώνεται απόψε με τέσσερις αναμετρήσεις η 25η αγωνιστική της Euroleague. Το ματς που ξεχωρίζει είναι αναμφίβολα αυτό του ΟΑΚΑ, όπου ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στις 21:30 τη Μπαρτσελόνα.

Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα σε Live Streaming*

Τη δεύτερη διαδοχική επιτυχία του έχει στόχο ο Παναθηναϊκός, που προέρχεται από την εντός έδρας νίκη επί της Ζενίτ με 96-81. Σχετικά ασφαλής, βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα της διοργάνωσης, έχοντας απολογισμό 14-10 με μια από τις καλύτερες επιθέσεις του θεσμού.

Σε τροχιά τερματισμού εντός της κορυφαίας τετράδας κινείται η Μπαρτσελόνα, ούσα στην 3η θέση της σχετικής κατάταξης με αποτελέσματα 18-6 στις μέχρι τώρα αγωνιστικές. Οι «μπλαουγκράνα» πηγαίνουν φορμαρισμένοι στο ΟΑΚΑ, προερχόμενοι από 5 διαδοχικές νίκες.

Κορυφαία Novi Specials για το ντέρμπι του ΟΑΚΑ

Από τη σεζόν 2003/04 Παναθηναϊκός και Μπαρτσελόνα έχουν τεθεί αντιμέτωποι σε 35 περιπτώσεις, με τους Καταλανούς να προηγούνται στις νίκες με 22-13. Όσον αφορά τις αναμετρήσεις με γηπεδούχους τους «πράσινους», η έδρα έχει τον πρώτο λόγο με 9-7. Θα γίνουν απόψε δέκα οι εντός έδρας νίκες του «τριφυλλιού»;

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις | 21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News