Παναθηναϊκός - Μπάγερν Μονάχου Live Streaming

Παναθηναϊκός - Μπάγερν Live Streaming Ζωντανά (Panathinaikos - Bayern)

Παναθηναϊκός – Μπάγερν Μονάχου Live Streaming

Δείτε τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Μπάγερν Μονάχου για την 17η αγωνιστική της Euroleague

  • 9/1/2019 – 21:00
  • ΟΑΚΑ
  • Novasports 2

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Μπάγερν Μονάχου στο πλαίσιο της 17ης αγνωστικής της Euroleague. Σε ζωντανή μετάδοση από το Newspao.gr

Οι «πράσινοι» είναι ήδη σε δυσχερή θέση και αν δεν καταφέρουν να κερδίσουν τους Βαυαρούς το έργο της πρόκρισης στα play offs θα γίνει σχεδόν αδύνατο.

Αντίθετα, μια νίκη (και με υπερκάλυψη του 80-79 της ήττας στο Μόναχο) θα ανανεώσει τις ελπίδες τους να βρεθούν στην οκτάδα.

Ο Ρικ Πιτίνο πέρα από έναν πολύ ανταγωνιστικό αντίπαλο έχει να αντιμετωπίσει και τις σημαντικές απουσίες των Κιθ Λάνγκφορντ και Θανάση Αντετοκούνμπο, ενώ εκκρεμεί η άφιξη του Σον Κιλπάτρικ για να ενισχύσει την περιφέρεια της ομάδας.

Παναθηναϊκός – Μπάγερν Μονάχου Live Streaming:

Στον αντίποδα, η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς, που με το 8-8 έχει υπερβεί τις προσδοκίες που υπήρχαν στην αρχή της σεζόν, ταξίδεψε στην Αθήνα πλήρης, αφού και ο Στέφαν Γιόβιτς ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία), Εμίλιο Πέρεθ (Ισπανία) και Τόμας Τραβίτσκι (Πολωνία).

Μιλούν οι έδρες 

Μόλις για τέταρτη φορά συναντώνται στην Ευρωλίγκα Παναθηναϊκός και Μπάγερν, με τους Βαυαρούς να έχουν προβάδισμα με 2-1 και τους γηπεδούχους να έχουν επικρατήσει σε όλες τις αναμετρήσεις ως τώρα. Αναλυτικά:

23/10/2014: Μπάγερν-Παναθηναϊκός 81-75 (Κανονική περίοδος)
28/11/2014: Παναθηναϊκός-Μπάγερν 87-72 (Κανονική περίοδος)
16/10/2018: Μπάγερν-Παναθηναϊκός 80-79 (Κανονική περίοδος)

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός Live Streaming

Πιτίνο: «Το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να παίξουμε πολύ έξυπνα, γιατί έχουμε δύο παίκτες – κλειδιά έξω. Παίζουν πολλά λεπτά. Είμαστε με την πλάτη στον τοίχο. Είναι θέμα τα φάουλ. Πρέπει να παίξουμε έξυπνα και να κάνουμε πειράματα. Θα δούμε τι θα γίνει. Όταν σου λείπουν παίκτες, έχεις τον 6ο παίκτη σου, τον κόσμο. Θέλουμε τον ενθουσιασμό τους».

Για τον 2ο γύρο της Euroleague και αν έχει χρόνο να αλλάξει πράγματα:«Όταν η πλάτη σου είναι στον τοίχο πρέπει να συγκεντρωθείς στα τετράλεπτα – πεντάλεπτα του αγώνα, μέχρι το επόμενο time out. Όχι στο επόμενο ματς, αλλά στο επόμενο time out. Κάθε κατοχή είναι σημαντική».

Για το κασκόλ του Παναθηναϊκού: «Δεν έχω προπονήσει ποτέ σε τέτοια θερμοκρασία. Συνήθως ανέβαζα τη θερμοκρασία, για να χάσει κάποιος κιλά. Εγώ έχω χάσει κιλά στην Ελλάδα. Ελπίζω να με πάτε για φαγητό, για να πάρω εγώ κιλά τώρα».

Παπαγιάννης: «Πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα και να τρέξουμε στους αιφνιδιασμούς. Δεν τρέχουν καλά και πρέπει να το χτυπήσουμε. Πρέπει να εστιάσουμε σε κάποιους παίκτες, όπως ο Ουίλιαμς που κάνει εξαιρετική χρονιά, ο Κόπονεν και τα πλέι μέικερ. Πρέπει να κλείσουμε καλά τον Γιόβιτς και πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη μας. Είναι ένας τελικός για εμάς. Χρειαζόμαστε τη νίκη οπωσδήποτε, είχαμε χάσει στον πρώτο γύρο. Είναι τελικός και χρειαζόμαστε την στήριξη των φιλάθλων μας. Δεν έχουμε άγχος, δουλεύουμε καλά και θα είμαστε έτοιμοι. Ανυπομονούμε».

Τόμας: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Είναι παιχνίδι ζωής και… θανάτου. Ερχόμαστε από ήττα κόντρα στον Ολυμπιακό και πρέπει να αντιδράσουμε και να επιστρέψουμε στις νίκες. Και οι δύο ομάδες έχουμε τον ίδιο στόχο. Είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε μπροστά και να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, να κάνουμε ένα σερί νικών. Αυτή η πίεση που υπάρχει για νίκη μπορεί να λειτουργήσει και θετικά. Σου δίνει μια ευκαιρία να δεις τι τύπος είσαι και αν μπορείς να την κάνεις να λειτουργήσει υπέρ σου. Είναι δύσκολος ο δεύτερος γύρος και εμείς πρέπει να προστατεύσουμε την έδρα μας και να πάρουμε περίπου το 50% των εκτός έδρας αγώνων. Είναι λογικό πως αρκετοί παίκτες που έρχονται στην Ευρώπη για πρώτη φορά παίζουν αρκετά καλά, όπως αυτός. Έχουμε κάνει scouting report και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τον σταματήσουμε. Είναι ένας πολύ εντυπωσιακός παίκτης».

Το τζάμπολ του αγώνα είναι προγραμματισμένο για τις 21:00, ενώ η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Novasports 2

Παναθηναϊκός – Μπάγερν Μονάχου Live Streaming

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση στον περιηγητή σας και βρείτε το λινκ που επιθυμείτε…

https://www.google.gr/search?q=panathinaikos+bayern+munich+live+streaming&source=lnt&tbs=qdr:w&sa=X&ved=0ahUKEwiA2ODR4uDfAhX7URUIHbgXAuQQpwUIJA&biw=1366&bih=657

Παναθηναϊκός – Μπάγερν Μονάχου Live Streaming

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News