Παναθηναϊκός - Μπάγερν: Live Streaming & σούπερ προσφορά

Παναθηναϊκός - Μπάγερν: Live Streaming & σούπερ προσφορά

Σε Live Streaming το Παναθηναϊκός – Μπάγερν…

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στο ΟΑΚΑ μετά τα δύο κολλητά παιχνίδια στην Ισπανία και  έχει ως στόχο την ανάκαμψη. Φιλοξενεί τη Μπάγερν (27/11, 21:00) για την 11η αγωνιστική στην Ευρωλίγκα.

Τέσσερις συνεχόμενες ήττες μετράει ο Παναθηναϊκός στη διοργάνωση και στο παιχνίδι με τη Μπάγερν η νίκη μοιάζει επιτακτική ανάγκη. Βέβαια, αυτό μόνο εύκολο δεν είναι…

Η γερμανική ομάδα με τον Αντρέα Τρινκιέρι στον πάγκο της πραγματοποιεί την καλύτερη πορεία της ιστορίας της στη διοργάνωση και βρίσκεται στη 2η θέση! Οι Βαυαροί έχουν παίξει και τα 10 ματς ως τώρα και μετρούν επτά νίκες και τρεις ήττες. Προέρχονται από την ήττα από την ΤΣΣΚΑ, αλλά τα «διπλά» που έχουν κάνει επί των Φενέρ, Μακάμπι και Εφες, φανερώνουν την δυναμική της φετινής Μπάγερν.

Παναθηναϊκός – Μπάγερν με Live Streaming* & σούπερ προσφορά*

Ο Παναθηναϊκός με ρεκόρ 2-6 και με τη τελευταία του νίκη στη διοργάνωση να τοποθετείται στις 22 Οκτωβρίου επί της Φενέρ δεν έχει περιθώρια. Οι «πράσινοι» ελπίζουν να… θυμηθούν τη δυνατή άμυνα των πρώτων αγωνιστικών και να πάρουν μια νίκη-ανάσα.

Στη περσινή σεζόν της Ευρωλίγκας ο Παναθηναϊκός είχε νικήσει εντός και εκτός έδρας την Μπάγερν.

Ο «τελικός» του Τριφυλλιού παίζει σε Live Streaming*, με σούπερ προσφορά, ειδικά στοιχήματα παικτών και ομάδων, αλλά και αγορές σε ενισχυμένες αποδόσεις.

Στη Novibet γράφεις τη δική σου ιστορία και στη Euroleague!

 

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ | 21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News