Παναθηναϊκός: Μονόδρομος η... καθαρή νίκη!

Παναθηναϊκός: Μονόδρομος η... καθαρή νίκη!

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί σήμερα (21/12, 21:15) στο κλειστό του Αγίου Θωμά την Κηφισιά για την 9η αγωνιστική, τελευταία για το 2022, του πρωταθλήματος της Volley League. Μοναδικός στόχος του Τριφυλλιού είναι η καθαρή νίκη.

Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλο ετοιμάζεται να δώσει το τελευταίο της παιχνίδι για το 2022 στη Volley League. Αντίπαλός της θα είναι η Κηφισιά, της οποίας και θέλει να επικρατήσει με καθαρή νίκη. Οι πράσινοι δεν έχουν άλλη επιλογή, καθώς δεν επιθυμούν να χάσουν ακόμα περισσότερο έδαφος από την κορυφή.

Να θυμίσουμε ότι λίγο νωρίτερα μέσα στη μέρα (17:30) ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί στου Ρέντη τον ΠΑΟΚ κι ο νικητής της συγκεκριμένης αναμέτρησης θα κλείσει το 2022 όντας πρώτος. Πάντως ο Παναθηναϊκός αναμένεται να επωφεληθεί από το συγκεκριμένο αποτέλεσμα και με καθαρή νίκη να πλησιάσει όσο περισσότερο μπορεί.

Τέλος, ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος έχει όλα του τα όπλα στη διάθεσή του, ενώ οι πράσινοι κατεβαίνουν στο συγκεκριμένο ματς με καλή ψυχολογία, καθώς στην 8η αγωνιστική είχαν επικρατήσει με 3-0 σετ του Αριστοτέλη. Από νικηφόρο αποτέλεσμα έχει προέλθει και η Κηφισιά, η οποία νίκησε με 3-2 σετ τον Πήγασο Πολίχνης.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News