Παναθηναϊκός: Μόνο έτσι θα υπάρξει... επιστροφή για Αντούνα

Παναθηναϊκός: Το μυθικό ποσό για το «ναι» του Αντούνα!

Ο Παναθηναϊκός το περασμένο διάστημα ασχολήθηκε ενεργά με την περίπτωση του Ουριέλ Αντούνα, ωστόσο η περίπτωση δεν προχώρησε και πλέον πολύ δύσκολα αναμένεται να επανέλθει για τον Μεξικανό.

Ένα από τα σήριαλ του Ιανουαρίου για τον Παναθηναϊκό ήταν κι αυτό του Ουριέλ Αντούνα, ο οποίος απασχόλησε πολύ ζεστά το Τριφύλλι. Μπορεί μάλιστα κι ο παίκτης να ήθελε να έρθει στο σύλλογο και να έκανε τα πάντα, για να το πετύχει, ωστόσο στο τέλος δεν τα κατάφερε και οι πράσινοι έχουν αποσυρθεί από τη διεκδίκηση του παίκτη.

Θυμίζουμε πως ο Παναθηναϊκός είχε υποβάλει διάφορες προτάσεις για τον Μεξικανό εξτρέμ στην Κρουζ Αζούλ και μάλιστα οικονομικά προσπάθησε να καλύψει τις απαιτήσεις της. Παρ’ όλα αυτά δε βρέθηκε ποτέ η «Χρυσή τομή», καθώς ο μεξικάνικος σύλλογος ζητούσε παράλογα πράγματα κι έτσι οι πράσινοι δεν μπήκαν στη διαδικασία ν’ ασχοληθούν περισσότερο με την υπόθεση.

Μπορεί το θέμα ουσιαστικά να έχει ναυαγήσει για τον Παναθηναϊκό, ωστόσο υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να επανέλθει στο προσκήνιο. Αν η Κρουζ Αζούλ σταματήσει να έχει τρελές απαιτήσεις για τον παίκτη και λογικευτεί, τότε οι πράσινοι είναι δεδομένο πως θα επανεξετάσουν την υπόθεση και θα επανέλθουν για τον Αντούνα. Διαφορετικά ο Μεξικανός δεν πρόκειται ν’ απασχολήσει ξανά το Τριφύλλι.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες που προκύπτουν, ο Παναθηναϊκός κοιτάζει αθόρυβα κι άλλες περιπτώσεις εξτρέμ στην προσπάθεια που κάνει, για να ενισχυθεί δίχως να χαθεί πολύτιμος χρόνος. Συγκεκριμένα ο Γιοβάνοβιτς έχει 2-3 εναλλακτικτές λύσεις και μάλιστα τις τρέχει, καθώς μπορεί στην πορεία ν’ αποτελέσουν μία από τις λύσεις που ψάχνει για τη θέση των εξτρέμ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News