Παναθηναϊκός: Μνήμες από Γιούρκα...

Χωρίς τηλεοπτική κάλυψη το Καλαμάτα - Παναθηναϊκός Β', αλλά με... Γεωργούντζο! (vid)

Βλέπαμε τις φωτογραφίες που διοχέτευσε στα social η ΠΑΕ με τον Γιώργο Βαγιαννίδη να γυμνάζεται και να ξεχωρίζει από τους συμπαίκτες του λόγω του παρουσιαστικού του.

Συνέβαινε και πριν φύγει για Ιταλία όπου το μπόι κι η σωματοδομή του μας έκαναν να τον συνδέουμε με τον Γιούρκα Σεϊταρίδη.

Ο μικρός στην καριέρα του παρουσιάζει ένα δίχρονο κενό όπου δεν εξελίχθηκε καθόλου. Επίσης το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχουν οι παίκτες που επιστρέφουν είναι ότι πρέπει να αποκτήσουν ξανά το στρες του πρωταθλητισμού και μετά να το διαχειριστούν.

Οι πιο πολλοί που αγωνίζονται στο εξωτερικό κάνουν καριέρα σε ομάδες που σπανίως κάνουν πρωταθλητισμό – μπορεί να είναι ιστορικές ή να έχουν απαιτητικές εξέδρες, αλλά την υποχρέωση να κερδίσουν κάθε εβδομάδα δεν την έχουν κι αυτό είναι κάτι που οι ποδοσφαιριστές, που επιστρέφουν πρέπει να ξαναθυμηθούν και να μπορέσουν να το κάνουν κτήμα τους.

Ο Γιώργος έχασε 24 μήνες από τη ζωή του αφού καμιά ομάδα δεν ασχολήθηκε σοβαρά μαζί του και πλέον είναι ανάμεσά μας αποφασισμένος να πείσει τον προπονητή ότι αξίζει μιας ευκαιρίας να λάμψει.

Από σεβασμό στο ταλέντο του ελπίζουμε να δικαιώσει όλους όσους από τα 16 του τον χαρακτηρίζουν φαινόμενο. Ο παίκτης έχει μια τεράστια ευκαιρία να βελτιωθεί σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού του και παράλληλα να κυνηγήσει το όνειρο του.

Την πρώτη ύλη την έχει σε πλούσιο βαθμό, αν θα τα καταφέρει εξαρτάται κυρίως από τον ίδιο και έπειτα από το περιβάλλον που θα βρει.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News