Παναθηναϊκός: Μνήμες από… Ατζαγκούν

Παναθηναϊκός: Μνήμες από… Ατζαγκούν

Βλέπουμε πόσο εύκολα απαξιώνεται το ρόστερ του Παναθηναϊκού και θυμόμαστε το καλοδουλεμένο σύνολο της σεζόν 2013-2014 όπου μέσω ομαδικής δουλειάς κατάφεραν να ξεχωρίσουν παιδιά που δεν τα έλεγες και top class.

Η ποιότητα της προετοιμασίας παίζει σπουδαίο ρόλο σήμερα στο ποδόσφαιρο με τον σύλλογο να «καίει» φέτος μια φουρνιά παικτών επειδή αποφάσισε να τους προπονήσει ένας ερασιτέχνης!

Θα μας πείτε άπειρος ήταν κι ο Γιάννης Αναστασίου το 2013 όμως δίπλα του είχε επιστήμονες της δουλειάς, τον Στίβεν Ρούτερ και τον Γιούσεφ Φος που έκαναν το τριφύλλι να «κεντάει».

Ένας από τους «ήρωες» εκείνης της σεζόν ήταν ο Αμπντούλ Ατζαγκούν. Ο Νιγηριανός είχε μία σπάνια ιδιαιτερότητα. Ενώ έπαιζε επιθετικό χαφ ή εσωτερικός μέσος, θέσεις που απαιτείται τεχνική κατάρτιση, αυτός πολλές φορές έμοιαζε σαν να μην ξέρει τα βασικά.

Ο ίδιος που μπορούσε να κάνει λάθος κοντρόλ από σιγανή πάσα και λανθασμένη πάσα ενός μέτρου σε αμαρκάριστο συμπαίκτη είχε απίστευτη ικανότητα στην εκμετάλλευση του κενού χώρου.

Προϊόν καθοδήγησης που τόσο έλειψε το προηγούμενο καλοκαίρι με αποτέλεσμα το κλαμπ να πάει… άπατο!

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News