Παναθηναϊκός: Μήτογλου παρά το «4αρι» - Η απόφαση

Παναθηναϊκός: Πάει «πίσω» του Μήτογλου!

Παναθηναϊκός: Στον Παναθηναϊκό συνεχίζεται η αναζήτηση από το Ντέγιαν Ράντονιτς και τους συνεργάτες του για απόκτηση ενός ακόμα παίκτη στη θέση 4.

Οι Πράσινοι μετά την απόκτηση του Πονίτκα προχωράνε τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό ώστε να ολοκληρωθεί το ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν.

Όσον αφορά το παίκτη στη θέση 4, το Τριφύλλι τσεκάρει περιπτώσεις χωρίς να βιάζεται καθώς ο προπονητής της ομάδας δεν θέλει να γίνει λάθος στη συγκεκριμένη μεταγραφή.

Ένας παίκτης που ακούστηκε για τους Πράσινους είναι ο Τζέικ Λέιμαν ο οποίος αρέσει πολύ αλλά δεν υπάρχει θέμα αυτή την στιγμή, καθώς έχει συμβόλαιο για το τρέινινγκ-καμπ με τους Σέλτικς.

Αν «κοπεί» τότε μπορεί να γίνει συζήτηση για τον πρώην φόργουορντ του Πόρτλαντ και της Μινεσότα.

Μια ακόμα περίπτωση είναι αυτή του Ζίλαν Τσίθαμ. Ο πάουερ-φόργουορντ  έχει ακουστεί για τον Παναθηναϊκό ενώ οι Πράσινοι τον ήθελαν και παλιότερα.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς θα περιμένει τα κοψίματα στο NBA από το οποίο κοιτάει κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες περιπτώσεις παικτών και θα περιμένει να δει αν αυτοί οι παίκτες θα «κοπούν».

Ένα παράδειγμα είναι ο Κέλαν Μάρτιν, που έπαιζε μέχρι πέρυσι στο ΝΒΑ και παλιότερα είχε αγωνιστεί και στο γερμανικό πρωτάθλημα.

Ακόμα, είναι ειλημμένη η απόφαση να γίνει κίνηση για τον Ντίνο Μήτογλου όταν βγει η τιμωρία του και αυτή δεν θα είναι πολύ βαριά. Για τον Μήτογλου, η απόφαση πάει από τον επόμενο μήνα.

Τέλος να διευκρινίσουμε ότι η περίπτωση του Μήτογλου είναι ξεχωριστή από την κίνηση που θα γίνει στη θέση 4.

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News