Παναθηναϊκός: Μισός Παλάσιος για... PCR test!

Παναθηναϊκός: Μισός Παλάσιος για... PCR test!

Η πανδημία του κορονοϊού είναι δυναμική και ο Παναθηναϊκός θέλει να προλάβει καταστάσεις, για αυτό και από το καλοκαίρι γίνονται συνεχώς μοριακά τεστ στους παίκτες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday, από τον περασμένο Ιούλιο όταν ξεκίνησε η καλοκαιρινή προετοιμασία του Παναθηναϊκού με απόφαση της διοίκησης του τριφυλλιού όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα, υποβάλλονται καθημερινά σε τεστ PCR, πλην τις ημέρες των αγώνων.

Γενικά ο Παναθηναϊκός είναι η μοναδική ομάδα στη λίγκα που έχει βάλει στην καθημερινότητα όλου του οργανισμού τα PCR τεστ απ’ το καλοκαίρι κι αυτό τουλάχιστον επιτρέπει στους πράσινους να προλαβαίνουν στον βαθμό του δυνατού τη μαζική διασπορά του ιού στις τάξεις τους.

Οπως αναφέρει το δημοσίευμα, το κόστος για τα τεστ είναι τεράστιο, διότι το PCR είναι μακράν το πιο ακριβό τεστ ανίχνευσης του Covid 19 (60 ευρώ μίνιμουμ το κόστος τού ενός τεστ). Από τον Ιούλιο κι έπειτα ο Παναθηναϊκός έχει δώσει κοντά στο 1 εκατ. ευρώ για περισσότερα από 15.000 τεστ σε όλο το προσωπικό του. Το μισό του ποσού που δαπάνησε για να αποκτήσει το καλοκαίρι τον Παλάσιος.

Και πολύ καλά έκανε, καθώς η υγεία δεν έχει τιμή…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News