Παναθηναϊκός: Μήνας... φωτιά για πρωταθλητή χειμώνα - Το πρόγραμμα

Βαθμολογία: Γκέλα ο ΠΑΟΚ, ευκαιρία ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός: 35 μέρες φωτιά περιμένουν το Τριφύλλι, στη μάχη για να διατηρηθεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Το πρόγραμμα…

Οι πράσινοι μετά το 5 στα 5, ελπίζουν μετά τη διακοπή να επιστρέψουν ακόμη πιο… καλοί, παίρνοντας θετικό αποτέλεσμα στην Τούμπα.

Γενικά, εξαρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ακολουθούν 8 αγώνες, τέσσερις στη Λεωφόρο και τέσσερις εκτός, οι οποίοι θα κρίνουν τον… πρωταθλητή χειμώνα. Οκτών ματς σε 35 ημέρες… φωτιά!

Πιο αναλυτικά:

Μετά τον ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ ακολούθως έχει κατά σειρά τη Λαμία εκτός, τον Αρη εντός, τον Βόλο εκτός, μέχρι το ντέρμπι της 6ης Νοεμβρίου με τον Ολυμπιακό στο Απόστολος Νικολαΐδης.

Τρεις μέρες μετά ακολουθεί το παιχνίδι στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό και θα κλείσει τον α γύρο υποδεχόμενος τον Ατρόμητο.

Παναθηναϊκός: Βράδυ με ΠΑΟΚ, 19.30 με ΟΣΦΠ στη Λεωφόρο

Γνωστό έγινε το αναλυτικό πρόγραμμα της Super League μέχρι το φινάλε του πρώτου γύρου, οπότε και το πρωτάθλημα θα διακοπεί λόγω του Μουντιάλ.

Η Super League ανακοίνωσε στο ΔΣ της Τρίτης (20/08) τις ημέρες και τις ώρες των αγώνων μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου της κανονικής διάρκειας.

Το κρίσιμο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό θα γίνει Κυριακή 2 Οκτωβρίου στις 21:30.

Επιπροσθέτως, το ντέρμπι των αιωνίων στη Λεωφόρο θα διεξαχθεί στις 6 Νοεμβρίου στις 19:30.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά το πρόγραμμα:

Παναθηναϊκός: Μήνας... φωτιά για πρωταθλητή χειμώνα - Το πρόγραμμα

Παναθηναϊκός: Μήνας... φωτιά για πρωταθλητή χειμώνα - Το πρόγραμμα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News