Παναθηναϊκός: Μην ξεχνάμε το Νιάς

Νιάς: «Δεν είναι κακό αποτέλεσμα, φωνάξαμε «παρών»!»

Διαβάζουμε ότι υπάρχει σπουδή να δοθούν σοβαρά λεφτά σε αμυντικό χαφ και δεν καταλαβαίνουμε γιατί δεν επιχειρείται άνοιγμα διαύλου με την Λιλ ώστε να ανανεωθεί ο δανεισμός του Σεχ Νιάς που δεν τα πήγε άσχημα τους προηγούμενους μήνες.

Σε κάποιες πρώιμες συζητήσεις με τον Πιερ Ντρεοσί την άνοιξη ζητήθηκε από τους Γάλλους εφόσον κρίνουν ότι δεν χωράει ο μικρός στο ρόστερ της επόμενης περιόδου, να επιστρέψει ως δανεικός για ένα χρόνο στον Παναθηναϊκό.

Τους εξηγήθηκε πως στο τριφύλλι θα έχει πολύ περισσότερο χρόνο συμμετοχής και θα μπορέσει να ανεβάσει την αγοραστική του αξία, τραβώντας το ενδιαφέρον άλλων ομάδων κάτι που έβλεπε θετικά κι η Λιλ.

Οι συζητήσεις έχουν παγώσει με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να σκανάρει την αγορά μπας και βρει κάτι πιο σπέσιαλ, αλλά ο παίκτης είναι καλή επιλογή και κυρίως οικονομική. Μην τα πάθουμε όπως πέρσι με Ανουάρ-Βαγιαδολίδ με τον παίκτη να παρακαλά να μείνει και τελικά να καταλήγει στο κυπριακό πρωτάθλημα.

Ο Νιάς δεν είναι αρνητικός να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στον Παναθηναϊκό όμως σε πρώτο πλάνο στο μυαλό του είναι (λογικότατο) η επιλογή να παίξει σε κλαμπ από ανώτερη λίγκα.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News