Παναθηναϊκός: «Μίλησε με Ονουάκου, ενδιαφέρει και τον Ολυμπιακό»

Παναθηναϊκός: «Μίλησε με Ονουάκου, ενδιαφέρει και τον Ολυμπιακό»

Την περίπτωση του MVP του Πρωταθλήματος Ισραήλ Τσινάνου Ονουάκου εξετάζουν ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός με τον παίκτη να έχει ήδη επαφές και με ομάδες του ΝΒΑ.

Ο Ονουάκου πραγματοποίησε μία εντυπωσιακή σεζόν στο Ισραήλ με την Μπνέι Χερζίλια με την οποία αναδείχθηκε MVP του Πρωταθλήματος και την οδήγησε ως MVP και στην κατάκτηση του Κυπέλλου μετρώντας στον τελικό απέναντι στη Χάποελ Τελ Αβίβ 30 πόντους, 17 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 4 μπλοκ!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Eurohoops ο Παναθηναϊκός επικοινώνησε με την πλευρά του παίκτη και ρώτησε για την υπόθεση του, ενώ ενδιαφέρον για τον Αμερικανό ΜVP του Πρωταθλήματος Ισραήλ έδειξε και ο Ολυμπιακός ο οποίος αναζητάει παίκτες στις θέσεις των ψηλών.

Σημαντικό στοιχείο της υπόθεσης του Ονουάκου αποτελεί ο ατζέντης του ο οποίος είναι ο άλλοτε σταρ της Ευρωλίγκα Πιτ Μάικλ με τον οποίο ο υπεύθυνος για το σχεδιασμό του Παναθηναϊκού Αργύρης Πεδουλάκης διατηρεί άριστες σχέσεις, αφού τον ανέδειξε επαγγελματικά μέσα από το ελληνικό Πρωτάθλημα.

Ο Τσινάνου Ονουάκου σε 26 ματς στο Ισραήλ μέτρησε 15,7 πόντους με 50% στα δίποντα, 30% στα τρίποντα και 65% στις βολές, 9,3 ριμπάουντ, 2,7 ασίστ, 1,7 κλεψίματα, 1,3 μπλοκ και 3 λάθη κατά μέσο όρο.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News