Παναθηναικος – Αρμανι Μιλανο Live Streaming | Panathinaikos - Milano

Παναθηναικος – Αρμανι Μιλανο Live Streaming

Παναθηναικος – Αρμανι Μιλανο Live Streaming: Ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι έχει μπροστά του ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ (21:00) με αντίπαλο την Αρμάνι Μιλάνο στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Euroleague.

Panathinaikos – Milano Live Streaming

Το «τριφύλλι» προέρχεται από ήττα… πισωγύρισμα, αφού την Τρίτη έχασε (83-96) από τη Ζαλγκίρις στο ΟΑΚΑ. Κύριο πρόβλημα το γεγονός ότι παρουσίασε έλλειψη ενέργειας στην άμυνα. Οι Νέντοβιτς και Παπαγιάννης ήταν οι δύο παίκτες που διασώθηκαν από το «ναυάγιο». Πλέον, οι «πράσινοι» βρίσκονται στη 16η θέση (7-18) της βαθμολογίας και το μόνο που διεκδικούν στη συνέχεια της διοργάνωσης είναι νίκες γοήτρου.

Και παράλληλα να δουν κάποιους νεαρούς παίκτες να εξελίσσονται. Ο Δημήτρη Πρίφτης εμφανίστηκε απογοητευμένος μετά την ήττα από τους Λιθουανούς, όμως υποστήριξε ότι η ομάδα του θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό στη συνέχεια της σεζόν. Ο Έλληνας τεχνικός θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Στέφαν Γιόβιτς και Ιωάννη Παπαπέτρου σε ακόμα μία αναμέτρηση.

«Δυστυχώς είχαμε ένα πολύ κακό πρώτο δεκάλεπτο. Στις υπόλοιπες τρεις περιόδους αποκτήσαμε λίγο καλύτερη ισορροπία. Χάσαμε πολύ εύκολα από τη Ζαλγκίρις. Αν σε αυτά τα ματς μπαίνεις στο παρκέ και δεν ακουμπάς τον αντίπαλο και στην επίθεση δεν πασάρεις, τότε ο αντίπαλος ανεβάζει τα ποσοστά του. Συγκεκριμένα είχα 75% στα δίποντα στο πρώτο ημίχρονο. Αυτό σημαίνει ότι δεν παίξαμε άμυνα. Και σήμερα δεν είχαμε καλή εικόνα. Φυσικά, υπάρχουν δικαιολογίες. Αλλά δεν μπορώ να μείνω σε αυτές τώρα, πρέπει να συνεχίσουμε», υποστήριξε ο Έλληνας Coach.Panathinaikos Live Streaming

Παναθηναικος – Αρμανι Μιλανο Live Streaming

Η Αρμάνι Μιλάνο με 17-8 βρίσκεται στην 3η θέση και στόχος της είναι η τετράδα. Φυσικά, με μεγάλο στόχο τη συμμετοχή της στο Final4.  Οι Ιταλοί, μετά την ήττα (67-58) από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, απεύχονται δεύτερο σερί αρνητικό αποτέλεσμα επί ελληνικού εδάφους. Καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος να μπουν σε περιπέτειες. Ο Έτορε Μεσίνα θα έχει στη διάθεσή του και τον Ντίνο Μήτογλου που γνωρίζει καλυτέρα απ’ όλους τα κατατόπια στο ΟΑΚΑ.  Και τις… συνήθειες της πρώην ομάδας του.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο ΟΑΚΑ οι πρόσφατες αναμετρήσεις ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Αρμάνι έχουν κριθεί στις λεπτομέρειες. Πέρσι, ο Παναθηναϊκός επικράτησε στην παράταση (86-83) και τη σεζόν 19/20 το ματς κρίθηκε στο τελευταίο σουτ υπέρ των Ιταλών με σκορ 78-79.

Παναθηναικος – Αρμανι Μιλανο Στοιχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Παναθηναικος – Αρμανι Μιλανο

Παναθηναικος – Αρμανι Μιλανο Live Streaming | Links

Εδώ παίζουν Live οι κορυφαίοι αγώνες

Παναθηναικος – Αρμανι Μιλανο Live Streaming | Panathinaikos – Milano

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News