Παναθηναϊκός - Αρμάνι Μιλάνο κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Παναθηναϊκός - Ζαλγκίρις 83-96 (Highlights/vid)

Αναζητά αντίδραση κόντρα στην Αρμάνι ο «εξάστερος».

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο στο ΟΑΚΑ (21:00), στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Euroleague. Για τους «πράσινους» αυτό είναι το δεύτερο παιχνίδι την τρέχουσα εβδομάδα, καθώς προηγήθηκε η ήττα από την Ζαλγκίρις την Τρίτη (83-96). Το σύνολο του Δημήτρη Πρίφτη πλήρωσε την έλειψη ενέργειας κόντρα στους Λιθουανούς, εξαιτίας και των πολλών απουσιών.

Βέβαια, η λίστα των απόντων μικραίνει απόψε και αυτό εντάσσεται στα θετικά για τον Έλληνα προπονητή. Η Αρμάνι Μιλάνο ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό την περασμένη εβδομάδα, σε ένα ματς που… έφαγε πολύ ξύλο. Πάντως, δεν της κόστισε, καθώς διατηρήθηκε μόνη στην 3η θέση (ρεκόρ 17-8).

Παναθηναϊκός – Αρμάνι Μιλάνο με το τζάμπολ προγραμματισμένο για τις 21:00. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το Novasports 4HD.

Παναθηναϊκός – Αρμάνι Μιλάνο κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

«Δυστυχώς είχαμε ένα πολύ κακό πρώτο δεκάλεπτο. Στις υπόλοιπες τρεις περιόδους αποκτήσαμε λίγο καλύτερη ισορροπία. Χάσαμε πολύ εύκολα από τη Ζαλγκίρις. Αν σε αυτά τα ματς μπαίνεις στο παρκέ και δεν ακουμπάς τον αντίπαλο και στην επίθεση δεν πασάρεις, τότε ανεβάζει τα ποσοστά του. Συγκεκριμένα είχα 75% στα δίποντα στο πρώτο ημίχρονο. Αυτό σημαίνει ότι δεν παίξαμε άμυνα. Και σήμερα δεν είχαμε καλή εικόνα. Φυσικά, υπάρχουν δικαιολογίες. Αλλά δεν μπορώ να μείνω σε αυτές, πρέπει να συνεχίσουμε», υποστήριξε ο Δημήτρης Πρίφτης μετά την ήττα από την Ζαλγκίρις.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News