Παναθηναϊκός: Μηχανή αποτελεσμάτων

Παναθηναϊκός - Σλάβια Πράγας 1-1 (Highlights/vid)

Ο Παναθηναϊκός παίρνει τους πόντους που πρέπει χωρίς να έχει ρολάρει.

Από τα πλέι-οφ της άνοιξης νομίζεις πως έχει βρει τρόπο να μην χάνει ποτέ (εξαιρείται το ματς της Τούμπας στο οποίο ο Ιβάν έκανε δοκιμές και συντήρηση πριν τον τελικό Κυπέλλου, έχοντας ήδη εξασφαλίσει την Ευρώπη)!

Το κλαμπ εντός – εκτός έδρας, είτε παίζει καλά, είτε είναι κατώτερος του αντιπάλου του αποσπά το ζητούμενο γιατί έχει ρέντα, χημεία και γιατί 90λεπτο με 90λεπτο μπολιάστηκε με απίστευτη αυτοπεποίθηση.

Σημαντικό επίτευγμα για σύνολο που μέχρι την προτελευταία αγωνιστική της regular season δεν είχε νικήσει ούτε σ’ ένα ντέρμπι κι είχε να επιδείξει ως σημαντικότερες επιτυχίες της δυο εντός έδρας τρίποντα με 2-0 επί του Αρη και του ΠΑΣ Γιάννινα.

Από την άνοιξη το τριφύλλι έχει μετατραπεί σε μηχανή αποτελεσμάτων! Μια ομάδα που δεν είχε νικήσει ούτε μία από τις πρώτες οκτώ της βαθμολογίας, παραλίγο να τερματίσει αήττητη (και) μακριά από τη Λεωφόρο στα play offs!

Όλα αυτά ενώ ξεκίνησε με βαθμολογικό μειονέκτημα έναντι ΑΕΚ και Αρη. Δεν έκανε θετική εκκίνηση (εντός έδρας 1-1 με την Ενωση) και έχασε κατά τη διάρκεια των play offs τον Βέλεθ, τον Χουάνκαρ, τον Ιωαννίδη, τον Γκατσίνοβιτς…

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News