Παναθηναϊκός: Μια παρατήρηση για το συμβόλαιο του Χατζηγιοβάνη

Παναθηναϊκός: Μια παρατήρηση για το συμβόλαιο του Χατζηγιοβάνη

Με αφορμή την πιθανή μη ανανέωση του συμβολαίου του Τάσου Χατζηγιοβάνη και την αύξηση αποδοχών που αξιώνει ο μάνατζερ του Μυτιληνιού.

Κατά την άποψή μας οι παίκτες δεν πρέπει να πληρώνονται για όσα έκαναν, αλλά για όσα μπορούν να κάνουν – μετά από τόσα χρόνια οι περισσότεροι έχουμε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο νεαρός μπορεί να κάνει μερικά μεγάλα ματς σε μια σεζόν, αλλά αδυνατεί να κάνει τη διαφορά.

Επιπλέον η όποια προσφορά του περιορίζεται μόνο στις γραμμές του γηπέδου. Δεν είναι ότι το παιδί αποτελεί σεβάσμια μορφή στα αποδυτήρια. Δεν είναι ότι μπαίνει στους χώρους της ομάδας κι έχεις ένα παίκτη που μιλά κι όλοι τον ακούν.

Σίγουρα δεν φταίει ο Τάσος για τις αμέτρητες αποτυχημένες χρονιές του συλλόγου, όμως τον έχει πάρει η μπάλα (όπως τόσους και τόσους) με την αδυναμία του κλαμπ να κάνει πρωταθλητισμό κι έτσι σήμερα μοιάζει εκνευριστικό να ζητά περισσότερα λεφτά ενώ δεν έχει προσφέρει το παραμικρό σε στόχους αληθινού Παναθηναϊκού.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News