Παναθηναϊκός: Μια νίκη με Ολυμπιακό, θα...

Μετά τον Αντονίτο θέλει να αποκτήσει κι άλλο «πράσινο» η Καρταχένα!

Η αλήθεια είναι πως τα ερασιτεχνικά λάθη στο Βόλο έκοψαν τη φόρα στον πράσινο οργανισμό που μετά τη νίκη επί του Αρη περίμενε πως και πως τους λιμανίσιους στη Λεωφόρο.

Το άδειο γήπεδο θα είναι μείον για τους οικοδεσπότες αλλά και πέρσι χωρίς κόσμο έγινε το ντέρμπι και τους νίκησες κόβοντάς τους το αήττητο.

Για μια ακόμα σεζόν αυτό το παιχνίδι αποτελεί 90λεπτο γοήτρου (και μόνο) για το τριφύλλι που ωστόσο χρειάζεται το τρίποντο για να δείξει πως είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος.

Είχε φανεί στην πράξη πριν τον αγώνα με τον Βόλο. Αποδεικνυόταν επίσης πως έχει κλείσει η απόσταση του Παναθηναϊκού από τις ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό.

Με νίκη την Κυριακή το κλαμπ θα δείξει πως από εδώ και πέρα σταματά να παίζει για το πρεστίζ του μόνο και αγωνίζεται για να διεκδικεί στόχους, ασχέτως αν διοικητικά δεν υφίστασαι πουθενά κι οι ρέφερι σου κάνουν τα νεύρα κρόσια όποτε σε βρίσκουν μπόσικο (μονίμως δηλαδή).

Το ζήτημα είναι να γίνει κτήμα των παικτών πως ο σύλλογος ΜΠΟΡΕΙ να κοιτάξει στα μάτια τους συλλόγους που τον προσπερνούν βαθμολογικά. Προφανώς μια νίκη επί των απέναντι θα εκτοξεύσει την αυτοπεποίθηση, θα κρατήσει ζεστό τον κόσμο, θα δημιουργήσει προϋποθέσεις να τιγκάρει προσεχώς η Λεωφόρος, ασφαλώς θα αναθερμάνει το ηθικό για την κατάκτηση του Κυπέλλου. Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος του φετινού Παναθηναϊκού.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News